Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
kawa wątek zamknięty pyszna kawa zaskoczyła mnie. klimat fajny i ceny przystępne. polecam
~Danuta
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 marca 2018

Super :) wątek zamknięty Świetny wystrój, klimatyczna muzyka, a przede wszystkim imbryk pełen pysznej...
~abc
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 grudnia 2016

Dawniej miejsce godne polecenia, obecnie radzę omijać z daleka. wątek zamknięty Minusy: 1. Brak pełnej oferty z karty, właściwie większość, którą chcieliśmy...
~Agi
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 lipca 2016

Ciekawe miejsce - polecam. wątek zamknięty Polecam, jedyną wadą jest to, że nie mają strony internetowej. Uważam, że sam...
~paweł
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 stycznia 2016

miejsce z duszą wątek zamknięty weszłam przypadkiem, byłam przejazdem. Miejsce jest świetne zarowno pod...
~skrzydla
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 listopada 2015

świetna kawiarnia wątek zamknięty Bardzo przyjemne miejsce z szerokim menu herbat, kaw, deserów oraz piw...
~kropek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2015

byłam i będę tam wracac :) wątek zamknięty pyszne pierogi, ciekawy wybor w menu, gry planszowe dla urozmaicenia też...
~Gość
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 lutego 2015

Wspaniałe i przytulne miejsce wątek zamknięty Bardzo milo wspominamy wieczorną przepyszną herbatę i gorącą czekolade, deser...
~Dorota
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2014

Unikalne i bezpretensjonalne miejsce prowadzone przez pasjonatow! wątek zamknięty Bardzo ciekawe i warte odwiedzenia miejsce w samym sercu Gdanska. Prowadzone...
~Ewa M
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 maja 2014

na 6!! wątek zamknięty super miejsce! bardzo klimatyczne o wszechstronnym menu!!! obsługa...
~Tallinka
1

dodano: 11 marca 2014

swietne miejsce, ciekawe spotkania wątek zamknięty Lokal jest naprawdę bardzo ciekawy; przyciąga wystrojem związanym z...
~Justyna
1

dodano: 5 marca 2014

Niech wieczory podróżnicze odbywają się nie tylko w czwartki!! wątek zamknięty Świetne miejsce, bardzo uprzejma obsługa idealnie pasująca do atmosfery i...
~Konstancja
1

dodano: 4 marca 2014

W Południku zawsze kolorowo i przytulnie wątek zamknięty Wielokrotnie wybralam sie z moim chlopakiem do Poludnika na piwko i gry....
~imrybka
1

dodano: 25 lutego 2014

lokal z pomysłem wątek zamknięty Odwiedzałam kilkakrotnie, najczęściej podczas bardzo ciekawych czwartkowych...
~Gabriela
1

dodano: 26 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty Świetne miejsce, cudowny klimat, wspaniała obsługa, bardzo dobre jedzenie,...
~Aknea Daggry
1

dodano: 13 lutego 2014

to jest To wątek zamknięty Byłem wczoraj pierwszy raz z przyjaciółmi, już bywalcami. Fajne opowieści o...
~old sailor
1

dodano: 7 lutego 2014

nie poraża, ale w porządku wątek zamknięty Zalety- miłe, przytulne wnętrze, ze starymi, PRL-owskimi fotelami, w dobrym...
~am
1

dodano: 26 stycznia 2014

NAJLEPSZE GRZANE PIWO W TRÓJMIEŚCIE POLECAM! wątek zamknięty Byłam na najpyszniejszym grzanym piwie, nie ma w całym Trójmieście lepszego,...
~agusia
1

dodano: 14 listopada 2013

Świetna kawiarnia! wątek zamknięty Do wczoraj nie wiedziałam o istnieniu tej wspaniałej kawiarni w centrum...
~A.
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 czerwca 2013

Południk 18- jedyne w swoim rodzaju miejsce- niech się rozwija, nas insiruje i rozkwita! wątek zamknięty Regularnie pracuje z Południka, gdyż maja relaksujacą atmosfere oraz darmowe...
~Małgorzata Szuta
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 czerwca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry