Widok
a my starą komodę pomalowaliśmy na jasny waniliowy kolor i wyszło fajnie, doświadczenia z okleinami nie mam
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja też mam doświadczenie z malowaniem mebli ;P
po tym jak naście lat temu zrobiłam sylwestra w domu i świeczka trochę nadpaliła półkę nad sobą ;P
staaaaary regał(boki i półki waniliowe ze "słojami" drewna, fronty takie ciemne, błyszczące) - to co jaśniejsze pomalowałam jakąś specjalną farbą - białą :) regał stoi do dziś ;) nadpalenia nie widać ;)
robiłam to mając jakieś 15-16 lat ;) więc trudne nie było :) (ale ja zawsze lubiłam malować co się da)
po tym jak naście lat temu zrobiłam sylwestra w domu i świeczka trochę nadpaliła półkę nad sobą ;P
staaaaary regał(boki i półki waniliowe ze "słojami" drewna, fronty takie ciemne, błyszczące) - to co jaśniejsze pomalowałam jakąś specjalną farbą - białą :) regał stoi do dziś ;) nadpalenia nie widać ;)
robiłam to mając jakieś 15-16 lat ;) więc trudne nie było :) (ale ja zawsze lubiłam malować co się da)
meble z wysokieo połysku faktycznie lepiej obkleic, bo matowienie ic i malowanie może kosztować dużo wysiłku, a efekt ... cóż ciężko powiedzieć co by wyszło
osobiście wolę malować, pomalowałam sobie szafki kucenne, lampę, stolik, a teraz zastanawiam się, czy stolik lack z ikei lepiej pomalować czy obkleić :)
osobiście wolę malować, pomalowałam sobie szafki kucenne, lampę, stolik, a teraz zastanawiam się, czy stolik lack z ikei lepiej pomalować czy obkleić :)