Widok
Mnie tu pewna sympatyczna kobietka nazwała Szalonym Rudzielcem , co bardziej pasuje niż Ruda Wredna , i weszło w życie :) Admin na zmianę nicka raczej zgody nie wyrazi , toteż nawet nie pytam ;)
Nikogo realnie stąd nie znasz ? Kwestia chęci , pewnie poznasz .. albo i nie ;)
Myślę , że Ty nie musisz zmieniać , i tak już każdy Ciebie kojarzy z pozdrowieniami :D A po dzisiejszej rozmowie , to i mnie tak będą kojarzyć :)
Na wszelki wypadek tym razem się powstrzymam z...
Nikogo realnie stąd nie znasz ? Kwestia chęci , pewnie poznasz .. albo i nie ;)
Myślę , że Ty nie musisz zmieniać , i tak już każdy Ciebie kojarzy z pozdrowieniami :D A po dzisiejszej rozmowie , to i mnie tak będą kojarzyć :)
Na wszelki wypadek tym razem się powstrzymam z...
Chyba to niedorzeczna teoria , ale załóżmy , co jest prawda, ze każdy z nas emituje jakąś określona energie , a jak z kodem genetycznym , własna i niepowtarzalna , nasze poczucie estetyki , zamilowaie do kształtu , czy sam fakr , ze np taki kubek idealnie nam leży w ręku , dostaje od nas prze cały czas cząstkę energii , zostaje napromieniowany nami , to staje sie po trochu częścia nas , a jak sie częsci siebie pozbyć ? Oczywiście w pewnych wypadkach jest to konieczność , ale ten akurat tutaj nie zachodzi , ot i wyjasnienie na szybko :D
pozdrawiam
pozdrawiam
Zawsze uparcie twierdzę w takich wypadkach , ze to zaledwie małe dziwactwo :D nic więcej bo trudno mi było wmówic , ze bedąc w szkole podstawowej majac uparcie swój kubek było to juz starczym nawykiem a od tego czasu mniej więcej miałem swoje ulubione kubki i to po wiele lat , niestety potrafia sie czasem tłuc i najczęściej nie nam :D
pozdrawiam
pozdrawiam