Widok

Pomocy!!! Gdzie zabrać dziewczyne na randke?

hej,
Jestem pierwszy rok w 3mieście i nie bardzo wiem gdzie zabrać dziewczynye na 1 randke/spotkanie. Ona jest z Gydni więc pewnie zna juz wszystkie oklepane miejsca. Prosze doradzacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest kilka różnych sposobów na randkę:) Tutaj możesz poczytać, jak zorganizować romantyczną randkę https://stylowakobieta.info.pl/jak-zorganizowac-romantyczna-randke-aby-zrobic-wrazenie-na-dziewczynie. Może jakiś teatr, a potem kolacja w oryginalnym miejscu? Poszukaj w sieci ciekawych lokali, na pewno coś znajdziesz. Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, jedz do Pruszcza Gdńskiego Faktoria, albo zamek w Malborku, Kwidzynie lub Kaszuby

SPA ! :) wygrasz drugie życie mówię Ci :) Pozdrawiam :)

W Gdyni jest też rewelacyjne studio masażu Dewi. Super można tam spędzić czas we dwoje np przy masażu tantrycznym dla par. To dopiero odlot https://studiodewi.pl

Fajnym pomysłem będzie pójście na masaż dla dwojga. `w Gdyni jest takie spa, które ma to w swojej ofercie https://www.spavitao.pl/. Byłem kiedyś z dziewczyną i była zachwycona. Laski lubią takie rzeczy ;) dodatkowo dają wam po kieliszku winka, fajna, relaksująca atmosfera...

a żebyś Kocio wiedziała, doświadczyłam tego na własnej skórze :D

do zoo powiadasz: "o patrz kochanie ten orangutan wygląda zupełnie jak twój kumpel, nawet ptaszka ma takiego małego XD"

eee tam, wygląd można szybko zmienić
ja bym się bała raczej charakteru - tak się czasem zdarza, ze zamieszkujesz z kimś i nagle okazuje się że budzisz się obok kogoś zupełnie innego niż ci się na początku wydawało ;P

albo na basen- przynajmniej masz pewność, że potem nie obudzisz się obok kogoś innego xD
Naj lepiej do Zoo:-)jak Ciebie zdenerwuje zegnasz się przy Lwach.

A ja bym ten tekst zinterpretowała jak tani podryw
"Misio taki zagubiony, może się nim zaopiekujesz i pokażesz to i owo na mieście?" żenada
Ale tak jak mówi ciacho, to jakby narzucenie drugiej osobie roli przewodnika od którego się wymaga znajomości topografii miasta
a nie kompana do wspólnej wyprawy....
Magnumarena hehehe ;)

o nie! najgorzej :D
to już na starcie pokazuje brak umiejętności podjęcia samodzielnej decyzji a kobiety w facetach oczekują tej umiejętności :P
Ja ci dam radę spotkasz się z nią to ty zapytaj gdzie chciała by iść lub jeszcze lepiej poproś żeby ci pokazała trójmiasto:)
Sama jesteś ze wsi betoniaro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
nieważne gdzie, ważne jak hehe
Przecież to ciekawe
No może nie dla bab ;P
tam gdzieś jest taki wątek...dla seksoholików... :D

grzeszysz myślami a Bóg patrzy i grozi palcem :D
@wdr - Ty to masz myśli....

zupełnie nie wiem, dlaczego Tobie to się z seksem kojarzy :D
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
wszystko mi się z seksem kojarzy .... :/

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry