Widok

Pomocy - Niebieska Skoda Octavia pędzi Rolniczą!!!

Ogromna prośba do mieszkańców o pomoc w zlokalizowaniu kierowcy niebieskiej Skody octavii kombi w okolicy ulicy Rolniczej w Baninie.
Facet z tak niesamowitą prędkością mija nasze domy, że boimy się dzieci wypuszczać! Strach wyjść na drogę. Pomocy!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja z kolei pozdrawiam kobietę w bordowej skodzie octavii w sedanie... nie omieszkam Pani chamsko przyhamować do zera przy najbliższej okazji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na ulicy Przennej od str ulicy Lipowej nie ma znaku ograniczającego prędkość, a jest to poza terenem zabudowany bo takowy znak mijamy, a ostatnim znakiem ograniczenia prędkości przed zjazdem w ulicę Przenną jest znak 70km/h zatem po Przennej moge spokojnie mknąć aż do 70km/h :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
mknąć sobie możesz nawet i 200 bo nikt poza tobą cię w aucie nie ograniczy, ale później tacy jak Ty gdy zdarzy się wypadek mówią "akurat się śpieszyłem, zazwyczaj tak nie jeżdżę"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chętnie pomogę:))) Od jutra zacznę się rozglądać za tym gościem:) A tak nawiasem mówiąc to nie jest kwestia tylko jednej osoby. Ostatnio po wyrównaniu drogi rozpoczęły się tam prawdziwe rajdy. U co niektórych to widać totalny brak mózgu albo wiosenne słoneczko za bardzo przygrzało :( Pędzą drogą nie zważając na innych. Dziś byłem świadkiem jak gość strąbił i okurzył kobietę z wózkiem. Niestety nie zdążyłem spisać numerów rejestracyjnych :( Ludzie to nie jest autostrada:!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
znowu nastawiali dookoła znaków to może i tą ulicą by się zainteresowali
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli cię kolego namierzę to auto masz PORYSOWANE!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
więc lepiej się zastanów czy warto!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe groźby karalne :), znaki pozwalaja jechac szybko to tak bede jezdzil
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
No to proszę bardzo. Jeśli jeszcze raz zobaczę cię pędzącego wśród przechodniów to osobiście za tobą pojadę, wyciągnę z samochodu i inaczej będziesz śpiewał!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Smiech na sali tyle powiem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja bym takiemu sku******nowi gwoździe wysypała na drogę. Nie mieszkam w Baninie ale cholera mnie bierze na takich cwaniaczków!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
BURACTWO caly komentarz do tych grozb,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
jeszcze dużo czasu minie zanim nasz naród nauczy się myśleć samodzielnie , a nie ślepo patrzeć w kodeks drogowy karny itd z takimi tumanami jak ten na czele , w końcu kogoś zabijesz idioto !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do xx
przepraszam. nienaciśnięcie pomyłkowe, że zgadzam się z opinią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odezwał się do nas sąsiad Pana od skody, porozmawiał z nim odnośnie prędkości i przynajmniej jedna osoba pędząca mniej :) Dziękujemy panu od skody za opamiętanie się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spacer Rolniczą to coś strasznego a najgorsze są kobiety za kierownicą ślepe komety nie widzą matek z wózkami może nie wiedzą do czego hamulec służy i nie umieją zwolnić.....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ach,.... Wszystkiemu winne TE KOBIETY
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry