Widok

Pomocy fryzjer wrzeszcz

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny.Zostały nie całe 2 msc.do ślubu a ja nie mam fryzjera.Bardzo was proszę jezeli znacie fryzjerke która fajnie czesze i pracuje w salonie na terenie wrzeszcza kościuszki, mickiewicza,hallera to dajcie mi namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Up
wiesz co ja kiedys chodzialm do fryzjera we wrzeszczy na przeciwko beate uhse nie pamietam jaka to ulica on jest obok szewca jest tam kupe lat maja takze super kosmetyczki tam zawsze tlumy jak bylam :) warto zajzec ja polecam
image

Uploaded with ImageShack.us
mirakula mowi o ul Sobotki zapewne
czyli rog Grunwaldzikej i Sobotki
W rejonach, o których mówisz jest salon TED. Mniej więcej na przeciwko Gedanii. Ja czesałam się we Wrzeszczu na ul. Topolowej u p. Sylwii. A na przeciwko Beathe Ushe, to chyba salon PANI - słyszałam same dobre opinie.
Polecam Ci p.Kamile, ktora pracuje naprzeciwko bylego Puchatka we Wrzeszczu.Czesala mnie do slubu i zrobila mi naprawde piekny kok z moich mocno wycieniowanych wlosow.
Jest to pierwszy salon jak idzie sie od dworca(bo tam sa 2).
Polecam!
od lat chodzę do atelier za c.h. manhattan (ul.pniewskiego), naprzeciwko dawnego kina bajka, a obecnie klubu jaśkowa 14, do ślubu oczywiście też tam mnie będą przygotowywać:) i współpracują z TĄ elą skoczeń:)

imageimage
polecam salon Bogna we Wrzeszczu - fryzjerka Wiesia

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry