Widok

Pomocy!- kwaśny zapach po malowaniu

Może ktoś doświadczył czegos podobnego i doradzi jak bez zdrapywania i zmywania pozbyć się tego SMRODU. Niestety wg mnie to wręcz smród-obrzydliwie kwaśny zapach. Mąż pomalował ściany-farba była chyba stara...? Nie wiem co zrobic ;/
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I nie czuł przy malowaniu?
zagruntuj i pomaluj jeszcze dwa razy ale dobrą farbą bedzie ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem czy czuł czy nie czuł... :( ja poczułam to zaraz po malowaniu a nawet w trakcie-została jedna ściana...nie wiem czy te ściany jeszcze przyjmą cokolwiek...pod spodem "cudowny dulux" na to dwie warstwy tej farby i teraz jeszcze dwie? Mąż wyjechał na 3 tyg... ;/ muszę jakoś ogarnąć temat bo od niego usłyszałam " Nie no co Ty to się wywietrzy ale jak nie to zamalujemy" ehe już to widzę-remont przed świętami...;/
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Witam mam ten sam problem. Mozna zapytać jak sobie Pani z tym poradziła? Kurcze Ci faceci..ja tez czulam ze z farba jest cos nie tak..

Inne tematy z forum Remont - porady

Kamień dekoracyjny w dużym pokoju? (44 odpowiedzi)

Planujemy położyć na głównej ścianie pokoju. Jak Wam się podoba? Czy mogę na nim powiesić telewizor?

łazienki remont (39 odpowiedzi)

czy może ktoś polecić ekipę do remontu łazienki w bloku w gdyni czy warto kłaść kafelki na dużej...

Panele winylowe (3 odpowiedzi)

Podłoga winylowa podbija Europę u nas znana m.in w hotelach, restauracjach, biurach, czemu boimy...

do góry