Widok
Powiem Ci ~Niulka ze jak ją poznawalem wchodzilem na rozne portale randkowe i pewnego dnia sprawdziala mi Historie i wyszlo co i jak..
I powiedziala ze nie moze mi zaufac takiej osobie jak ja..
Po spotkaniu z nia jakis czas temu potwierdziala swoje slowa i powiedziala ze mam dac jej spokoj.. ale wiesz zalezy mi na niej baardzo ale do tanga trzeba dwojga jesli ona nie chce to ja zmuszac nie moge i nie bede.. niech jest szczesliwa z kims innym...
I powiedziala ze nie moze mi zaufac takiej osobie jak ja..
Po spotkaniu z nia jakis czas temu potwierdziala swoje slowa i powiedziala ze mam dac jej spokoj.. ale wiesz zalezy mi na niej baardzo ale do tanga trzeba dwojga jesli ona nie chce to ja zmuszac nie moge i nie bede.. niech jest szczesliwa z kims innym...
Słodki misiek--skoro sprawdzała twoją historię, to musiała snuć podejrzenia, że korzystasz z tego portalu.
"I powiedziała, że nie może zaufać takiej osobie jak ja"---z jednej strony wcale jej się nie dzieje, ale z drugiej---tak jak pisałeś, poznawaliście się, a wiec mogłeś zostawić sobie konto na "w razie gdyby..." okazało się, ze nie pasujecie do siebie, mógłys szukać dalej...Nie znam Ciebie i niewiem, czy rzeczywiście chciałeś to konto zostawić przez krótki czas, czy chciałeś pozostawić je sobie i flirtować z innymi. Jeżeli to pierwsze, to przyznaj się jej do tego. Powiedz jak bardzo zależy Ci na niej i w każdej chwili jesteś gotowy to konto usunąć.
W tej sytuacji jeszcze nie do końca jestem przekonana czy chodzi tylko o to. Ale to tylko moje odczucia:-)
"I powiedziała, że nie może zaufać takiej osobie jak ja"---z jednej strony wcale jej się nie dzieje, ale z drugiej---tak jak pisałeś, poznawaliście się, a wiec mogłeś zostawić sobie konto na "w razie gdyby..." okazało się, ze nie pasujecie do siebie, mógłys szukać dalej...Nie znam Ciebie i niewiem, czy rzeczywiście chciałeś to konto zostawić przez krótki czas, czy chciałeś pozostawić je sobie i flirtować z innymi. Jeżeli to pierwsze, to przyznaj się jej do tego. Powiedz jak bardzo zależy Ci na niej i w każdej chwili jesteś gotowy to konto usunąć.
W tej sytuacji jeszcze nie do końca jestem przekonana czy chodzi tylko o to. Ale to tylko moje odczucia:-)
Kosmitka,może szukała po to żeby znaleźć,nie wiemy po co to robiła:)
Graszka,fajnie by było być z takim kimś żeby nie sprawdzał,bo inaczej co to za sens być z kimś,kto cały czas uważa że partner chce zrobić skok w bok i sprawdza,tak jak by czekał żeby go złapac i udowodnić że miał rację.
Inka,ja się boję że miałby bramki zainstalowane jak w markecie.No i oczywiście przy drzwiach książka wejść i wyjść.
Graszka,fajnie by było być z takim kimś żeby nie sprawdzał,bo inaczej co to za sens być z kimś,kto cały czas uważa że partner chce zrobić skok w bok i sprawdza,tak jak by czekał żeby go złapac i udowodnić że miał rację.
Inka,ja się boję że miałby bramki zainstalowane jak w markecie.No i oczywiście przy drzwiach książka wejść i wyjść.
Nie przejmuj sie tym tak bardzo kobiety sa troche mniej inteligetne niz my , kup jej cos np. okulary sloneczne (nie drogie ale ladne , kozystaj z wyprzedarzy wkoncu mamy prawie zime) jak Ci zada pytanie po co jej okulary na zime zawsze mozesz jej powidziec ze to jak w waszym zwiazku teraz jest zima ale Ty juz czekasz na lato i tak dalej , jak Ci zalezy to i tak ja dopaniesz ale czy warto ?
http://www.takapaka.pl/Produkt/1264/lustrzane_okulary_do_czytania Kup jej te okulary, a będzie spowrotem twoja:
Zamiast mnie obrazac to sie zastanowcie same, dziewczyna zaufala slodkiemumisiowy ktory w rzaden sposob zaufania godny nie byl gdyz je zawiodl , czyli dziewczyna naiwna a kto powazny chcialby miec naiwna dziewcznyne no kto , takze misiu pakuj swoj tornister i poszukaj sobie innej tym razem powaznaj partnerki , powodzenia
Januszek... nie mialam zamiaru Ciebie obrazac...
Sama jestem niezlym Pajacem i pewnie dlatego tak mnie rozbawil Twoj wpis... a w polaczeniu z wpisem Graszki to juz byly salwy smiechu na caly glos...
Zazwyczaj smieje sie "wewnetrznie" ... dzien byl przyjemny ale meczacy... a tu taka niespodzianka ha ha ha
ps
dotarlo do mnie przeslanie Twojego wpisu i dlatego wlasnie ubawilo ;)
Sama jestem niezlym Pajacem i pewnie dlatego tak mnie rozbawil Twoj wpis... a w polaczeniu z wpisem Graszki to juz byly salwy smiechu na caly glos...
Zazwyczaj smieje sie "wewnetrznie" ... dzien byl przyjemny ale meczacy... a tu taka niespodzianka ha ha ha
ps
dotarlo do mnie przeslanie Twojego wpisu i dlatego wlasnie ubawilo ;)
@Majka,pasuje tylko na kopciuszka,w końcu to z promocji,tylko zastanawiam się jaka powinna być druga część?Co powiedzieć ?Bo że lato to nie,może że gumofilc,bo wygląda jak burak?;)
@Graszka,ja nie wiedziałem że takie branie jest na gumofilca.
@Kosmitka,ja nie mam komu broić,ale dla żonatych to jest dobra opcja zamiast np.futra na przeproszenie;)
@Graszka,ja nie wiedziałem że takie branie jest na gumofilca.
@Kosmitka,ja nie mam komu broić,ale dla żonatych to jest dobra opcja zamiast np.futra na przeproszenie;)
Przepraszam was ale ja tu chyba czegoś nie rozumiem. Nieznany mi słodki misiek prosi o radę jak odzyskać zaufanie (ukochanej) kobiety a wy mu proponujecie wózek gumofilców? To raczej nie zadziała. @ART następnym razem idź popracuj do Protetyka tam jest dużo zębów- a potem szukaj Zębowych Wróżek, mogą byc w gumofilcach :-)