Widok
lobo napisał(a):
> LITOŚCI !!! Skończyłeś kolego 13 lat ? Jeśli nie to daruj sobie
> pulsometr . No i popracuj nad składnią i ortografią .
A Ty, drogie Lobo, pracuj nad ynterpunkcyą. Powinno być tak:
> LITOŚCI!!! Skończyłeś, kolego, 13 lat? Jeśli nie, to daruj sobie
> pulsometr. No i popracuj nad składnią i ortografią.
To gwoli ścisłości. :P
> LITOŚCI !!! Skończyłeś kolego 13 lat ? Jeśli nie to daruj sobie
> pulsometr . No i popracuj nad składnią i ortografią .
A Ty, drogie Lobo, pracuj nad ynterpunkcyą. Powinno być tak:
> LITOŚCI!!! Skończyłeś, kolego, 13 lat? Jeśli nie, to daruj sobie
> pulsometr. No i popracuj nad składnią i ortografią.
To gwoli ścisłości. :P
Też masz belferskie skłonności ?
Ad meritum - nie : " drogie Lobo " tylko : " drogi Lobo " . Lobo to rzeczownik rodzaju męskiego . Kwestię pochodzenia tego rzeczownika pozostawiam Twojej dociekliwości .
" ynterpunkcyją "- pseudostaropolszczyzna ? Maniera ? Tak jest " trendy " ?
Jeśli pseudostaropolszczyzna to proponuję : ynterpunkcyją .
A poważniej do rzeczy podchodząc , powinniśmy zwracać uwagę na popełniane przez piszących błędy . Żle rozumiana tolerancja prowadzi w ślepą uliczkę .
Co do niedostatków interpunkcyjnych , masz oczywiście rację . Poprawię się .
Ad meritum - nie : " drogie Lobo " tylko : " drogi Lobo " . Lobo to rzeczownik rodzaju męskiego . Kwestię pochodzenia tego rzeczownika pozostawiam Twojej dociekliwości .
" ynterpunkcyją "- pseudostaropolszczyzna ? Maniera ? Tak jest " trendy " ?
Jeśli pseudostaropolszczyzna to proponuję : ynterpunkcyją .
A poważniej do rzeczy podchodząc , powinniśmy zwracać uwagę na popełniane przez piszących błędy . Żle rozumiana tolerancja prowadzi w ślepą uliczkę .
Co do niedostatków interpunkcyjnych , masz oczywiście rację . Poprawię się .
Pozdrawiam . Marek .
Witam,
taki zestaw sklada sie najczesciej z pulsometru (zegarek) i nadajnika sygnału pracy serca, ktorą to opaske umieszczasz sobie na klacie.
moim zdaniem jest to pomocne urzadzenie i moze sporo pomoc w treningu wytrzymalosciowym.
Jak?
najlepiej looknij na ten link:
http://www.sportus.com.pl/index.php?id=sigma_fit
tam, na przykladzie /rowniez/ instrukcji obslugi pulsometru SIGMA FIT (ktorego uzywam i polecam) wszystkiego sie dowiesz: czyli jak wyznaczyc swoj puls maxymalny, co to sa strefy treningu i jak uzywac go w ogole.
cena tego cacka waha sie od 150-250zł (ja kupilem w allegro za 160zeta i jestem zadowolony:)
Jesli chcesz zakupic sprzet z mozliwoscia transferu danych z zegarka do komputera, to przygotuj sie na znacznie wiekszy wydatek (okolo 1000zł) moim zdaniem zupelnie niepotrzebny.
Pozdrawiam
taki zestaw sklada sie najczesciej z pulsometru (zegarek) i nadajnika sygnału pracy serca, ktorą to opaske umieszczasz sobie na klacie.
moim zdaniem jest to pomocne urzadzenie i moze sporo pomoc w treningu wytrzymalosciowym.
Jak?
najlepiej looknij na ten link:
http://www.sportus.com.pl/index.php?id=sigma_fit
tam, na przykladzie /rowniez/ instrukcji obslugi pulsometru SIGMA FIT (ktorego uzywam i polecam) wszystkiego sie dowiesz: czyli jak wyznaczyc swoj puls maxymalny, co to sa strefy treningu i jak uzywac go w ogole.
cena tego cacka waha sie od 150-250zł (ja kupilem w allegro za 160zeta i jestem zadowolony:)
Jesli chcesz zakupic sprzet z mozliwoscia transferu danych z zegarka do komputera, to przygotuj sie na znacznie wiekszy wydatek (okolo 1000zł) moim zdaniem zupelnie niepotrzebny.
Pozdrawiam
Dokładnie tak jak mówi Krzyżak. Możesz prowadzić cała statystyke treningów.
Osobiście posiadam HAC4 firmy Ciclo Sport, a podstawke do zgrywania danych wykonałem sam oszczędzając na tym jakieś 90Euro.
Co do Sigmy myśle że na początek Ci wystarczy. Zresztą sam piszesz że dopiero zaczynasz swoją przygode z rowerem, więc nie porywaj się z motyką na księżyc.
Osobiście posiadam HAC4 firmy Ciclo Sport, a podstawke do zgrywania danych wykonałem sam oszczędzając na tym jakieś 90Euro.
Co do Sigmy myśle że na początek Ci wystarczy. Zresztą sam piszesz że dopiero zaczynasz swoją przygode z rowerem, więc nie porywaj się z motyką na księżyc.