Widok

Pomocy

Witam serdecznie.Mam problem,który spędza mi sen z powiek-od 18 lat leczę trądzik.Jako nastolatka brałam Roaccutane i rzeczywiście wyprowadził mnie z bardzo złego stanu.Teraz mam lat 30 i problem nadal jest,nie będę pisała ile czasu,pieniędzy i zdrowia straciłam na leczenie(tabletki hormonalne,antybiotyki,maści laser,kwasy,mnóstwo wizyt u różnych lekarzy) i nadal męczę się z tym paskudztwem.Najgorsze jest to za za 6 m-cy mam ślub :( Ostatnio byłam u dermatologa i Pani powiedziała,że musiałabym powtórzyć kurację pochodną Roaccutane.A ja się boję,bo po ślubie chcemy strać się o dziecko,a wiadomo że skutki uboczne po tym specyfiku są paskudne.Proszę o pomoc,może ktoś z Was miał podobny problem,może ktoś zna lekarza który przede wszystkim zleci jakieś badania.Dodam,że badałam poziom niektórych hormonów,ale to było jakieś 10 lat temu.
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje problemy z cera zaczely sie w wieku ok 26 lat, wielkie bolace krosty, ze w nocy spac nie moglam.Przez 9 m-cy bralam diane i przeszlo ale jakis rok temu (czyli po 5 latach) wszystk zaczelo wracac. Dostalam rozne mazidla od lekarza ale to nic nie dalo a hormonow juz nie chcialam brac, wiec kupilam Humavit N wit. z grupyB i olej lniany. Ten Humavit zjadlam 1 opakowanie a olej lniany (kupilam w sklepie ze zdrowa zywnoscia) pije tak ok. 3m-ce po 2 lyzki w czasie obiadu, smakuje jak siemie lniane. Od jakis 2 tygoni nie wyskoczyl mi zaden nowy syfek zostaly tylko ślady po starych, ktore z czasem mam nadzieje zejda. Nie wiem czy poprawa jest od tego oleju czy dlatego ze przestalam smarowac sie chemia ale mysle ze warto sprobowac na pewno nie zaszkodzi a olej lniany to sama OMEGA-3, takze bardzo zdrowe. Zycze wytrwalosci w walce z syfkami. Pozdrawiam
Poczytaj sobie o kręgach szyjnych C3- C4 za co odpowiadają i jakie są objawy.
Byłbym zapomniał - jeszcze kręgi T9- T10 oraz T11-T12. Obszar działania i objawy chorobowe.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry