Widok

Pomocy

Witam serdecznie.Mam problem,który spędza mi sen z powiek-od 18 lat leczę trądzik.Jako nastolatka brałam Roaccutane i rzeczywiście wyprowadził mnie z bardzo złego stanu.Teraz mam lat 30 i problem nadal jest,nie będę pisała ile czasu,pieniędzy i zdrowia straciłam na leczenie(tabletki hormonalne,antybiotyki,maści laser,kwasy,mnóstwo wizyt u różnych lekarzy) i nadal męczę się z tym paskudztwem.Najgorsze jest to za za 6 m-cy mam ślub :( Ostatnio byłam u dermatologa i Pani powiedziała,że musiałabym powtórzyć kurację pochodną Roaccutane.A ja się boję,bo po ślubie chcemy strać się o dziecko,a wiadomo że skutki uboczne po tym specyfiku są paskudne.Proszę o pomoc,może ktoś z Was miał podobny problem,może ktoś zna lekarza który przede wszystkim zleci jakieś badania.Dodam,że badałam poziom niektórych hormonów,ale to było jakieś 10 lat temu.
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tego kremu nie stosowałam,ale spróbuję.Jeśli chodzi o metody naturalne-3 lata temu byłam u pewnej Chinki w Grudziądzu,rozpoznaje chorobę po wyglądzie języka...Przyjmowałam ogromne piguły i nic ...
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
ja co prawda nie mialam nigdy tradziku ale problemy z cera w pewnym czasie wielkie , wyprubowalam mnostwo roznych specyfikow , masci, kremow , a stosowalas kiedys cekoderm 15? krem nawilzajaco zluszczajacy z mocznikiem - w aptece ok 16 zl bez recepty

a probowalas metod naturalnych? moze skup sie na tym i daj odpoczac skorze :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry