Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
czy ja wiem wątek zamknięty Pani Basia może i sympatyczna, ale niestety wydaje mi się, że jej głównym...
~m
5

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 lipca 2012

SUPER!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Jestem po 10zabiegach u Pani Basi i juz widać efekty. Bardzo polecam,...
~Gosia
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 maja 2013

Polecam Panią Basię trycholog. wątek zamknięty Do Pani Basi trafiłam w lipcu. Włosy miałam w fatalnym stanie, połamane i...
~Kasia
4

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2012

średnio polecam wątek zamknięty byłam u Pani trycholog w lutym i niestety ale tak jak niektórzy zauważyłam...
~Lilka
1

dodano: 19 marca 2013

Super efekt wątek zamknięty Gdybym wiedziała o istnieniu tego gabinetu to zdecydowanie zwróciłabym się...
~Ewa
-

dodano: 22 lutego 2013

trochę rozczarowana wątek zamknięty udałam się na wizytę, jednak również mam wrażenie, że pani, ma głównie na...
~Ania
-

dodano: 21 grudnia 2012

Polecam Pomorskie Centru Trychologii wątek zamknięty Polecam wszystkim Panią Basię trycholog , bardzo profesjonalne podejście do...
~Anna
-

dodano: 22 czerwca 2012

juz nie łysięję wątek zamknięty ...na początku nie wierzyłem,że to mi pomoże,po tej kuracji w...
~Kamil
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 stycznia 2012

Profesjonalizm na każdym kroku wątek zamknięty Bardzo fachowa obsługa,Pani Basia jest przemiłą i ciepłą osobą, która w...
~Asia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 września 2011

REWELACJA! wątek zamknięty Serdecznie polecam Wszystkim Pomorskie Centrum Trychologii!!! Miałam...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry