Widok

Pomóżcie - permanentny brwi !!!

Zdecydowałam się na makijaż permanentny brwi. Dziewczyny, moje typy to:
- Klinika Anti-Aging INVICTA w Gdańsku,
- Instytut Makijażu Permanentnego Agnieszka Ucińska,
- Akademia Magdaleny Wielgus,
- spameed Gdańsk

Może któraś z Was korzystała z tej usługi w wymienionych salonach. Jeśli tak to proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, czy ktoś wie gdzie pracuje p
Kasia ze Studia Kaszmir w Rumii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brwi wykonałam w salonie p. Klaudii Modzelewskiej w gdańsku.

Pani Klaudia doradziła kształt, starannie i bez pośpiechu wykonała rysunek i bezboleśnie wykonała zabieg. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam permanentny u p. Ewy, robiła mojej mamie, koleżance no i w końcu ja się zdecydowałam i nie żałuję

http://olx.pl/m/248721569

Gdzie na Chełmie regulacja brwi i malowanie metodą cienia?

Dziewczyny, gdzie na Chełmie w Gdańsku zrobię regulacje brwi i malowanie metodą cienia? Noszę się z tym od dłuższego czasu ale obawiam się wykonania.. może któraś z Was ma sprawdzone miejsce?

Robiłam u Pani Agnieszki "permanentny" który miał z czasem zniknąć , po 4 latach nie znika i widzę że jak piszą inne klientki Pani Agnieszka robi tatuaże nie makijaż permanentny. Robiłam brwi i kreski i 10 razy pytałam czy kreska będzie taka że jak za 2-3 lata zmienia się rysy twarzy delikatnie opadnie powieka kreski będą dobrze wyglądać - zapewniała że tak. Jest zupełnie inaczej kreski wyglądają źle i nie znikają. Wcześniej malowałam się na wyjścia teraz muszę codziennie żeby to maskować. Nie polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pracuje już w Studio Kaszmir zapraszam do mojego Gabinetu sempre bella Rumia 502-896-013
Zapraszam do mojego Gabinetu sempre bella Rumia 502 896 013 Kasia

Potwierdzam co napisała pani powyżej ,ja robiłam 7 lat temu brwi .Brwi nie zeszły,a kolor stał się sino niebieski ,okropny.Myślę nad laserowym usunięciem tego ,,czegoś''.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też potwierdzam, moje kreski na powiekach nie zeszły mimo, że minęlo 8 lat i są teraz sino niebieskie jak więzienny tatuaż. Byłam u dermatologa, obejrzała to dermatoskopem i powiedziała, żebym się nie łudziła, że to zejdzie - to nie zejdzie bo to tautaż a nie makijaż permanentny !!!!!!! zastanawiam się nad pozwaniem Pani Agnieszki tylko, że ona paragonów nie wydaje więc nawet dowodu nie mam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm, dużo tych propozycji, ale chyba do żadnej z nich nie masz przekonania. Ja na permanentny pojechalam az do Warszawy, bo tam znalazlam fajny profesjonalny salon- Jest Pięknie- gdzie zabiegi wykonuje przemila pani Dominika. Ciesze sie, ze wlasnie tam trafilam, bo efekt po zabiegu- idealny. Nie sadzilam, ze moje brwi moga wygladac tak naturalnie przy jednoczesnym ich podkresleniu, dzieki ktoremu do kosza poszly wszystkie kosmetyki :)

To prawda. Mam ten sam problem.Brwi zeszły na niebieski,więzienny kolor,a usta mam w różnych kolorach.Koszmar.Tak się dzieje,jak barwnik został wprowadzony za głęboko,jak przy tatuażu. Też myślałam nad laserowym usunięciem tego wszystkiego,ale w kilku salonach pytałam i Panie mi odradzały,bo to straszny ból i nie ma gwarancji na to,że laser to wogóle ruszy,póżniej zostają plamy itp.Poza tym na jednym zabiegu się nie skończy,tylko potrzeba kilku zabiegów.Moja dermatolog fachowiec w każdym calu,jak powiedziałam jej jaki mam problem,to potwierdziła,że takie rzeczy ciężko się usuwa. Załamałam się ;(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam, może ktoś poleci na prawde sprawdzone studio makijazu permanentnego? Zdecydowalam sie ze chce zrobic powieki ale nie wiem ktorą Panią wybrać, muszę mieć pewność że będzie idelanie, rozwazam:
- Metamorphosis Karolina Konkiel
- Aleksandra Gruszka
- Kamila Kierznikiewicz
- ew. Monika Labuda-Dymek ze Starogardu

Żadna z nich
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Karolina Konkiel Polecam!

Interesowałam się kiedyś tematem mocno z racji tego, ze sama miałam źle wykonany mp. Ostatecznie go usunęłam. Ale osobiście do nikogo w Trojmieście bym nie poszła. U wspominanej tu dość dużo osoby byłam na konsultacji i przeraziło mnie jej podwjscie- wszystko się da- domalować, zakamuflować itd, uciekłam;) jest to przesympatyczna osoba ale jak dla mnie wszystkie brwi spod jej ręki wyglądają tak samo. Sporo się orientowałam, siedziałam na forach czytałam i jedyna osoba, która mnie przekonuje to Izabela Cytrowska, nie pamiętam Bydgosz lub Poznań. Gdyby kiedykolwiek przyszło mi do głowy robić mp to tylko tam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam to samo wykonywałam brwi u P.Agnieszki i mam tatuaż. 6 lat będzie. Kolor wyblakł na sino niebieski i dalej nie schodzi. Muszę malować to kredką aby zakryć ten ohydny kolor.Kształt też nie taki.Będę musiała iść na usuwanie laserem niestety.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A gdzie ten salon się dokładnie znajduje? Szukałam w internecie i nie mogłam znaleźć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W jakim salonie w Warszawie?

Która Agnieszka ?

Serdecznie polecam makijaż permanentny w centrum szkoleń She Międzynarodowa szkoła makijażu permanentnego zarówno w roli kursantki jak i modelki. Pasja, profesjonalizm, zaangażowanie, rodzinna atmosfera oraz indywidualne podejście do każdej kursantki i modelki. Najlepsi trenerzy z ogromną wiedzą i doświadczeniem. jeszcze raz gorąco polecam Panią Monikę Grzelak.

Podsumowanie:

Wątek zawiera dyskusję na temat makijażu permanentnego brwi w trójmieście, gdzie użytkownicy dzielą się rekomendacjami i doświadczeniami z różnych salonów i specjalistek. Wśród polecanych miejsc pojawiają się Klinika Anti-Aging INVICTA w Gdańsku, Instytut Makijażu Permanentnego Agnieszka Ucińska, Studio Kaszmir w Rumi oraz Dolce Vita w Gdyni. Jednak wiele opinii wskazuje na problemy z trwałością i jakością wykonania, szczególnie dotyczące nieprawidłowego zabarwienia na niebieski lub czarny kolor, który nie zanika mimo upływu lat. Użytkownicy ostrzegają przed wyborem niedoświadczonych specjalistek i podkreślają znaczenie profesjonalizmu, dobrej jakości barwników oraz indywidualnego podejścia do każdej klientki. Niektórzy rekomendują specjalistów z innych miast, takich jak Warszawa, gdzie znaleźli lepsze efekty, a inni sugerują laserowe usuwanie nieudanych makijażu permanentnego jako jedyną skuteczną metodę naprawy.
do góry