Widok

Pomóżcie złapać złodzieja Wiktora W.

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Prosimy o pomoc w złapaniu dość cwanego złodzieja, który ukradł nasze oszczędności i telefony. Tylko proszę wędrujących po forach cwaniaków, bez tekstów typu a gdzie trzymałeś czy jak mogłeś się dać, to śmieszne itp. napisałem, że cwaniak i proszę tylko o pomoc.
Założyliśmy stronę internetową http://www.wiktor-zlodziej.pl i tam są wszystkie informacje na jego temat. Łącznie ze zdjęciem i kontaktem z nami..
W przygotowaniu jest krótki film i jak się pojawi na youtube, to zaraz damy znać.
Maciej i Żaneta
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
co z tym filmikiem ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Macie zgodę prokuratora na publikację wizerunku? Do czasu skazania to osoba niewinna.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Warto dodać, że bez zgody mogą sobie jeszcze gnoju narobić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak się składa, że mam na imię Wiktor, na nazwisko W..., i mieszkam w Trójmieście bynajmniej nikomu nic nie ukradłem. Czuję się nieswojo czytając o Pańskich zamierzeniach, nie mówiąc o domenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co to będzie jak będziesz podobny do tego na zdjęciu? Strach myśleć bo zaraz się straż sąsiedzka znajdzie i za niewinność oberwiesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlatego właśnie admin powinien kasować tego typu tematy. Od winy czy nie jest Sąd, jakikolwiek by był. To sędzia ocenia czy to złodziej itd. A nie jakiś motłoch z forum :(

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Adminie, działaj!

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Morena

Leśna Dolina (58 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Kusocińskiego (19 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

GreenLine (9 odpowiedzi)

GreenLine powstaje przy ul. Rakoczego na styku Moreny i Matemblewa, w otoczeniu zalesionych...

do góry