Widok
Pomyłka kasjerki!
Kobieta na kasie sprzedała mi bilet na ten sam dzień w którym ten bilet kupowałam, gdzie zaznaczyłam że bilet miał być na dzień następny na 5 rano...
Niekompetencja aż razi w oczy! Dobrze że późnym wieczorem wzięłam bilet do ręki o go dokładnie przeczytałam... jakie zaskoczenie moje było gdy dotarło do mnie co to babsko zrobiło. Byłam wściekła. O godzinie 12 w nocy musiałam lecieć na ten głupi dworzec żeby kupić DRUGI bilet !
Jestem klientem i nie powinnam się martwić i sprawdzać biletu po wyjściu z kasy ponieważ to jest pieprzona robota kasjerki żeby dobry bilet mi sprzedać!
Żałuję że nie wiem jak kasjerka się nazywa bo złożyła bym oficjalną skargę!
Totalna niekompetencja!
Niekompetencja aż razi w oczy! Dobrze że późnym wieczorem wzięłam bilet do ręki o go dokładnie przeczytałam... jakie zaskoczenie moje było gdy dotarło do mnie co to babsko zrobiło. Byłam wściekła. O godzinie 12 w nocy musiałam lecieć na ten głupi dworzec żeby kupić DRUGI bilet !
Jestem klientem i nie powinnam się martwić i sprawdzać biletu po wyjściu z kasy ponieważ to jest pieprzona robota kasjerki żeby dobry bilet mi sprzedać!
Żałuję że nie wiem jak kasjerka się nazywa bo złożyła bym oficjalną skargę!
Totalna niekompetencja!
Moja ocena
Dworzec PKP Gdańsk Oliwa
kategoria: Dworce PKP i PKS
wygląd i czystość: 3
bezpieczeństwo: 3
dodatkowe usługi: 1
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6