Widok

Poprostu mam juz dość!!!

Jasień Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć Dziewczyny, pisze tutaj bo juz poprostu nie iwem co robic:(
Mieszkam z mężem u jego babci, i szczerze to babcia od poczatku mnie nie lubi (łagodnie mówiąc) ma mnie wszedzie obagadane na wszystkie sposoby i wymysla niestworzone historie, dzisiaj zrobila mi awanture o kotare powieszona u góry przy schodach a powiesilismy ja bo wialo nam z dołu zimnem, zaczela mi wymyslac ze jestem nie wiadomo jaka i ze wszyscy wiedza na osiedlu jaka jestem bo widza co robie zastanawiam sie jak moga widziec skoro ja z tad nie mam (niestety) żadnych znajomych podejrzewam ze to dzieki niej pewnie mam okropna opinie jeszcze zanim sie tu wprowadziłam a mieszkamy tu juz ponad 4 lata.
Ja juz naprawde mam dość jej ciaglych gróśb i swiadomosci ze ma ze mnie zrobiona niewiadomo jaka wredna dziewczyne na osiedlu przez dlugi czas sie nie przejmowalam ale teraz to juz chyba pomalu sie zalamuje bo tyle czasu a ona ciagle mnie oczernia:(
Wiem ze w sumie nie powinnam takich zeczy tu pisac ale komus musze sie wygadac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kulka, oczywiście, ze nie powinnaś wstydzić się tego, ze masz własne zdanie. Jednak sposób w jaki je wyrażasz...., no cóż, dla mnie jest nieco kontrowersyjny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aj tam ,aj tam/naprawdę tak uważasz ewwa?
to konflikt pokoleń,babcia jest zazdosna o wnuczka ,o to że nie może rzadzić ,a tak naprawdę czuje się samotna,opuszczona i wszystko jej nie pasujwe.Starość bywa bardzo przykra,może kup od czasu do czasu czkoladki , kwiatka,powiedz komplement i zobacz czy pomoże
;kulka; ale Ty posiadasz słownictwo,a nie wyglądasz .
mika tego jej życzę aby pomogło,bo w przypadku mojego otoczenia nawet wazeliniarstwo nie pomaga.......i tak uważają się niektórzy za mądrzejszych
hehe ktos odkopal moja stary watek :)
Od ciebie?
no popatrz
a jak mamasandry??
przeprowadziłaś się?? co u babci?? :)
dalej mieszkamy u babci ale teraz od roku jest spokoj ten opisany incydent byl na szczescie ostatni :)
moze babcia czyta forum ;)
hehe kto wie... :)
Mamosandry !!Rozumiem że kogoś zbulwersowały komentarze KULKI .

Tylko i wyłącznie.Pozdrawiam!!!
mi się podobają komentarze kulki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry