Widok
Poradnia K Gdynia
hej. dziewczyny możecie polecic jakiegoś ginekologa z poradni k najlepiej z poradni Działki Leśne?? napewno odpada ta w srodmiesciu bo tam bylam. hmm chyba ze tu w centrum jest jeszcze gdzies indziej?? najlepiej jakis sensowny facet,bo do bab to mam pecha:-)
do Rembelskiego poszłam dwa razy na poczatku mojej drugiej ciąży i nie byłam zadowolona... każdorazowo zrobił usg, w ogóle nie badał ginekologicznie twierdząc, że nie ma takiej potrzeby. sympatyczny, ale wydawał mi się mało kompetentny - miałam porównanie z moim lekarzem, do którego od dawna chodziłam prywatnie i pomimo kwot, jakie płaciłam co wizytę - wróciłam do tego prywatnego. i jestem mu "wierna" po dziś dzień:)
No patrz co osoba to opinia:) Pewnie, nie kazdemu musi pasowac i dobrze:) Ja jestem z niej zadowolona, mila, sympatyczna, dokladna, odpowiada zawsze na pytania dokladnie i kieruje na badania - w ciazy to tak wazne, a czasem tylko profilaktycznie, ale mialam problemy z cisnieniem w ciazy, a na poczatku z nisko usadowionym lozyskiem, dzidzia urodzila sie zdrowa i rumiana:) Caly czas do niej chodze i bede chodzic hehe:) Dla mnie super babka.