Widok

Poradnia audiologiczna gdzie na NFZ

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wiecie może gdzie są jeszcze terminy na NFZ do tej poradni? dzwoniłam do UCK na ul. Dębinki i na ten rok nie mają już terminów :/ a za 3 miesiące powinnam zrobić kontrolne badanie słuchu mojego syna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Głogowskiej spróbuj, ale musisz mieć skierowanie. Tu namiar: http://www.trojmiasto.pl/Osrodek-Diagnozy-i-Rehabilitacji-o20583.html
na Kościuszki :) w Fona-Med :) ja tam jeździłam z Młodym :] Pani Dr wyprowadziła Młodego z niedosłuchu(z powodu jakiegoś przerostu/ucisku migdała) i nie ma potrzeby wycinania migdałka ;) termin był o miesiąc szybciej niż na Głogowskiej :] musisz mieć skierowanie :] http://www.fonamed.pl/kontakt/

Dr Joanna Cieszyńska (otolaryngolog, audiolog-foniatra) :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny, zaraz dzwonię ;)
w Fona-Med mam na 09.10.14r na Głogowską nie dzwoniłam

jeszcze raz dzięki ;)
Nie ma za co :] tylko przygotuj się, że może być spore opóźnienie ;P
spore? tzn ile?
Byliśmy trzy raz. Za pierwszym razem opóźnienie było ok 1,5 godziny, za drugim 40 minut :] za trzecim jakieś 20 minut :P

zależy jacy pacjenci trafią się wcześniej :P czy będą chcieli współpracować czy nie :P czy badanie trzeba robić na śpiocha :P
nawet 1,5 godz ? masakra jakaś, mój młody narwaniec tyle na pewno nie wytrzyma :/
Da radę ;) mój też z tych co mają motorek w tyłku ;) a wytrzymał ;) tablet/telefon z grami/bajkami + coś do picia i będzie ok ;)

Pani dr bardzo fajna, super podejście do dziecka :)
tak tylko że mój syn za dwa dni skończy miesiąc życia :)
Hej :) Jak my mieliśmy robić kontrolne badanie to właśnie na Dębinki dzwoniliśmy i Oni tam podali nam termin odpowiedni do zrobienia tego badania ponownie |(w szpitalu robią, ale po antybiotyku miał mieć kontrolę). Nie robi się go od razu chyba w 2 czy 3 miesiącu życia :) Aaaa i czy masz skierowanie od lekarza pediatry? Bo nam na wypisie ze szpitala napisali o tej kontroli, ale pediatra później wypisał skierowanie na to badanie :) o już wiem, Młody się urodzi 21października a na 25 lutego mieliśmy to kontrolne badanie słuchu :)
Dobra doczytała, że na ten rok nie ma juz terminów :/
AgusiaGda a jak ze stomatologiem? jeździsz prywatnie do Banina czy kogoś tu nowego na nfz znalazłaś?
Witam

Powoli kończy się problem z dostępnością do lekarzy gdyż od niedawna można indywidualnie wykupić pakiety medyczne oferujące dostęp bez skierowań do wielu specjalistów w prywatnych klinikach z gwarancją umówienia wizyty do 5 dni ! Miesięczny abonament jest tańszy niż wizyta u lekarza, a komfort nielimitowego korzystania z porad lekarzy i badań - bezcenny. Do niedawna tylko pracownicy większych firm i korporacji mieli dostęp do tych usług (sam korzystam z pakietu od 8 lat).
Teraz za niewielką kwotę stajemy się niezależni od NFZ i kolejek.
Jeżeli chcesz poznać więcej szczegółów zadzwoń lub napisz do mnie . Paweł tel. 697-031-025 pawel.dempc@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry