Widok
Hej, ja byłam w poradni rodzinnej w parafi św. Boboli - spotkania były z p. HANNĄ - NIKOMU NIE POLECAM,pani bardzo mało mówiła na temat wychowania dzieci w wierze, natomiast bez przerwy krytykowała to co usłyszała. Nie można było z nią dyskutować, bo "z kościołem się nie dyskutuje". Zadne argumenty do niej nie trafiały, bo ona miała swoje racje i nikt nie mógł mieć innego zdania. Jednym słowem zacofanie i brak jakiejkolwiek zrozumienia. Poza tym bez przerwy były zmiany terminu spotkań, bo pani w ostatniej chwili wyskakiwała opieka nad dzieckiem (mogła bardziej uważać z kalendarzykiem:)
Hej my chodziliśmy na nauki do Parafii Boboli i polecam z całego serca weekendowe prowadzone przez małżeństwo w miłej atmosferze bez napinki przy kawie i ciachach owszem pojawiali sie księża i inne małżeństwa ale było na prawde sympatycznie śmieszne filmiki i testy zgodnosci nas rozbawiły do łez
w poradni rodzinnej nie uczystniczylismy ponieważ nauki daje moja ciocia więc u mniej je odbywamy na spokojnie
w poradni rodzinnej nie uczystniczylismy ponieważ nauki daje moja ciocia więc u mniej je odbywamy na spokojnie