Widok

Poradnictwo rodzinne

mamy kurs przedmałżenski i zostało nam do zrobienia poradnictwo rodzinne,gdzie mozemy w najbliższym czasie to zrobić,nie ukrywam że chcielibyśmy to po prostu "odbębnić". Z całym szacunkiem dla tych którzy traktują to bardzo poważnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo prosze o numer do pani na pogórzu maciejka490@wp.pl
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo proszę o kontakt do tego "poradnictwa"... To nepweno będzie niezapomniane przeżycie ;-P

maczka.malgorzata@wp.pl

Z góry wielkie dzięki :-)
wszedzie są 3 spotkania- trzeba po prostu dobrze zagadac i tak nam na Dąbrowie udalo sie to zalatwic w godzinę na 1 spotkaniu :) nr na Dąbrowę: 605 896 064
Powodzenia :)
dziewczyny ile mialyście tych spotkań u p. na pogórzu ?? ja dzwoniłam i cos mowiła o 3 spotkaniach....??
a ja byście mogły topodajcie namiary do pani na dabrowie
chciałabym miec to z głowy i jak najszybciej to załatwić najlepiej najednym spotkaniu
Poproszę o namiary do pani na Pogórzu.Dzieki.
dzieki
Chyba nie czytacie dokładnie wątku... tam był podany nr do Pani Ireny z Pogórza 058 665 70 20

Moni - my też jesteśmy z Wejherowa, ale tutaj poradnictwo było tylko w kościołach - po 3 spotkania, więc pojechaliśmy w Gdyni, właśnie do pani z Pogórza :)
a o wejherowie ktos cos wie. dzieki z gory
ja również poproszę o kontakt do pani na pogórze i dąbrówke!! karolajna.kk@wp.pl
Witam, bardzo prosze o namiary na Pania z Pogórza i Dabrówki!!
aneksik@op.pl
Ja również bardzo bym prosiła o namiary na Panią z Dąbrówki i Pogórza-bede z narzeczonym tylko na kila dni w Polsce i fajnie by było gdybysmy już to mieli za soba...

e-mail: coffimail@wp.pl

czy daloby rade zeby przeslac namiary na poradnictwo na dabrowce i na pogorzu? magdakack@wp.pl
bardzo proszę o przesłanie namiarów na panią z Dąbrówki i Pogórza na adres: annairafal@interia.pl
Z góry dziękuję!
upup macie te namiary??????? pls...
dziewczyny proszę o namiary na dąbrówke i pogórze. moj narzeczony niedlugo wyplywa, wiec musimy to jak najszybciej zalatwic. alice84@o2.pl
dziewczyny bardzo proszę o kontakt do tych pań! dość pilne ! z gory dziekuje. beti_101@wp.pl

Już nie są jednorazowe :) A jeżeli będą znowu proszę mówić :)

Pani próbowała oszukać, w jedno spotkanie wcisnąć niby trzy, fałszowanie dokumentacji plus inne jaja. Sprawa trafiła do proboszcza i biskupa. No bo to już skandal, aby w kościele ludzie takie fałszerstwa odwalali.

Można się nie zgadzać z tym, co mówi, ale można posłuchać. To jednak nie powód, aby sobie robiła "wolne" wpisując fałszywie że się odbyły dwa spotkania.

Kościół i takie jaja?

Skandal.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

poproszę namiary do Pani z Pogórza, dziękuję ( imajica2@tlen.pl )

Poprosimy o te namiary na panią na Dąbrówce :)

Spotkanie jest jest jedno, tak? One są jakoś z góry ustalone - w jakieś konkretne dni i godziny, czy można się umówić indywidualnie?

No i jeszcze - czy ta pani jest też osiągalna w sierpniu i wrześniu, czy może coś wiadomo że ma jakiś urlop?

Z góry dzięki za pomoc :)

mami - my się wczoraj umówiliśmy i idziemy w sobotę na 16:00 do Pani Ireny na Pogórze :)

do góry