Widok

Poradnictwo rodzinne

mamy kurs przedmałżenski i zostało nam do zrobienia poradnictwo rodzinne,gdzie mozemy w najbliższym czasie to zrobić,nie ukrywam że chcielibyśmy to po prostu "odbębnić". Z całym szacunkiem dla tych którzy traktują to bardzo poważnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hanka102 ja też poproszę o namiary na tą panią z Pogórza :)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprosze tez namiary do tej pani:)
Dziewczyny, mogę Wam przesłać nr do tej Pani z poradnictwa na Pogórzu, ale napiszcie swoje maile.

podajcie mi też proszę namiar na tę Panią
agnes3@go2.pl
dzieki z góry!!!

Pani z Pogórza jest miłą kobietą ale trochę kosmitką. Przekonasz się jak będziesz bo trudno to obrać w słowa :) i chyba najlepiej umówić się jak najpóźniej np na 19 czy nawet 20 to będzie was krócej trzymać.
Czekam z niecierpliwością na wrażenia po wizycie :)
Dziewczyny, jaka jest ta Pani z pogórza? Jak w ogóle wygląda takie spotkanie? My wstępnie umówilismy się na 12 lipca, ale chyba jednak przełożymy to na tą sobotę na 16:00... czy któraś z was jeszcze też idzie w tym terminie? Bo Pani wspominała, że czasem ma umówione wiecej par... byłoby nam raźniej ;)

Bardzo prosze o namiary na pania z pogorza

hanka102 mogłabym też prosić o nr tel do tej Pani :) z góry dziękuję i pozdrawiam

Dziewczyny, jeśli któraś z was ma namiary na tą Panią z pogórza to proszę, wyślijcie mi na maila :)

aha, no i na ścianie wisi obraz Jezusa w skali 1:1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobra beka jest u pani na pogórzu, też byliśmy. W sumie miła osóbka ale trochę nawiedzona. Posiedzieliśmy jakieś 2,5-3 godz.
A ja byłam na pogórzu i pani faktycznie pokazywała nam kwity, że płaci za te materiały (2 płyty, 2 książki, 2 małe medaliki i różaniec i jakies ulotki) 50zł i naprawde nic z tego nie ma. Spotkania nie są w sobote na 16, tylko jak sie umowicie telefonicznie. My bylismy na 20 jakos w tygodniu i siedzielismy jakos 2,5h :) Ale miło w sumie było :)

A na Dabrowie tez jedno spotkanko!"? Poporsye o namiary na jedna i druga panie na asiaiamaciek@gmail.com

50 zł? Na Dąbrowie nie ma żadnych opłat. Pani powiedziała wprost, że nie ma żadnych podstaw aby je pobierać. Materiały są bezpłatne. A kasa idzie do kieszeni prowadzących.

No niech pokażą wam kwity że wpłacili na rzecz parafii? :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

czy ja również mogę prosić? :)

Hanka, ja też poproszę o jakieś namiary na tą Panią :) Z góry dzięki :)

super by było, jeśli możesz
W Gdyni na Pogórzu, w soboty o 16. płaci się 50 zł od pary za materiały. Jak chcesz to mogę na maila wysłać Ci nr telefonu do tej Pani. Spotkanie jest tylko jedno i Pani fajnie opowiada o wszystkim, trwa ok.3-4 h. I odbębnione:)

do góry