Widok
Dziewczyny, jaka jest ta Pani z pogórza? Jak w ogóle wygląda takie spotkanie? My wstępnie umówilismy się na 12 lipca, ale chyba jednak przełożymy to na tą sobotę na 16:00... czy któraś z was jeszcze też idzie w tym terminie? Bo Pani wspominała, że czasem ma umówione wiecej par... byłoby nam raźniej ;)
A ja byłam na pogórzu i pani faktycznie pokazywała nam kwity, że płaci za te materiały (2 płyty, 2 książki, 2 małe medaliki i różaniec i jakies ulotki) 50zł i naprawde nic z tego nie ma. Spotkania nie są w sobote na 16, tylko jak sie umowicie telefonicznie. My bylismy na 20 jakos w tygodniu i siedzielismy jakos 2,5h :) Ale miło w sumie było :)
50 zł? Na Dąbrowie nie ma żadnych opłat. Pani powiedziała wprost, że nie ma żadnych podstaw aby je pobierać. Materiały są bezpłatne. A kasa idzie do kieszeni prowadzących.
No niech pokażą wam kwity że wpłacili na rzecz parafii? :)
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
No niech pokażą wam kwity że wpłacili na rzecz parafii? :)
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.