Widok

Porazka Omijac szerokim lukiem

DHL Express Temat dostępny też na forum:
Witam skorzystałem z uslugi kurierskiej firmy DHL i jestem szczerze nie zadowolony z uslugi po pierwsze kurier przyjechal za wczesnie po paczke po 2 CENA DLACZEGO TAKA DROGA PRZESYLKA ( to lecialo samolotem czy jak zeby z pomorza na slask cena standardowej przesylko kilogramowej kosztowala az 60 ZLOTYCH ? DLA MNIE TO PRZESADA)
Do tego paczka byla za pobraniem i pieniazki jak sie pozniej dowiedzialem docieraja na konto 5 dni POZNIEJ OD ODEBRANIA paczki przez odbiorce PORAZKA CO TO MA BYC !!!!!!!!!
Jedyna zaleta to mozliwosc zamowienie kuriera przez internet :)
NIE POLECAM NACIAGACZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No pobranie to tyle kosztuje, "zwykle" paczki w firmach typu Opek, GLS to 20-30zł, ale pobranie to juz z 2x tyle a w firmach typu "Siodemka" to juz i 60-90zł i jeszcze dosc dlugo trwa przelew kasy

(wiadomo, 3 dni przetrzymywania to biznes: oczywiscie nie dotyczy to Twoich 60zł a np kwoty 1000 000zł - "Twoja" kasa idzie na naleznosci sprzed 3 dni ktore juz siedzą na lokacie, "Twoja" kasa do Ciebie dojdzie gdy za 3 dni kolejni delikwenci wpłacą kase - ich kasa pojdzie na Twoje spłate, a ich kasa bedzie z nastepnych wpłat za 2-3 dni. I tak mozna "zamrozic" milionik albo dwa. Przy koszcie kredytu na poziomie min 10% daje to juz niezły zarobek - jeden, dwa oddziały utrzymujemy z takich odsetek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dąbrowa

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry