Widok
Porażka
Byłam gościem na weselu, z dobrego źródła wiem, że cena za gościa nie jest zbyt mała (ok 230zł), ale na pewno przewartościowana. Sala ślicznie wystrojona, warunki na sali, ustawienie stolów super, ale.. no właśnie, obsługa pozostawia dużo do życzenia, pracują tam za karę i w zwolnionym tempie. Jedzenie.. kto był, ten wie, bardzo małe ilości, jak na kolację pojawiły sie półmiski z przekąskami tak stały do rana.
Ale najgorsze wrażenie zrobiły na mnie tzw poprawiny, na stołach pojawiły sie te same półmiski, które były tam do rana, w niezmienionej formie. Na kilku z nich były np pojedyncze porcje ryby z rozrzuconą galaretą, sałatki w tych samych miskach, napoczęte albo wręcz jej resztki. Czyste obrusy nie zmieniły poczucia, że patrzy się na kulinarny śmietnik.
Ale najgorsze wrażenie zrobiły na mnie tzw poprawiny, na stołach pojawiły sie te same półmiski, które były tam do rana, w niezmienionej formie. Na kilku z nich były np pojedyncze porcje ryby z rozrzuconą galaretą, sałatki w tych samych miskach, napoczęte albo wręcz jej resztki. Czyste obrusy nie zmieniły poczucia, że patrzy się na kulinarny śmietnik.
Moja ocena
Oberża Pod Lipami
kategoria: Hotele
obsługa: 2
wygląd i czystość: 5
dodatkowe usługi: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.8
* maksymalna ocena 6
Rewelacja
W imieniu KOPEL SP. Z O.O. Oddział w Gdańsku pragnę podziękować w szczególności Pani Justynie K. za przygotowanie spotkania szkoleniowo-integracyjnego dla pracowników naszej firmy oraz naszych klientów.
Miła atmosfera i profesjonalna obsługa przyczyniły się do miłego spędzenia czasu w Waszym Centrum. Na pewno w przyszłości będziemy korzystać z Waszych usług.
Miła atmosfera i profesjonalna obsługa przyczyniły się do miłego spędzenia czasu w Waszym Centrum. Na pewno w przyszłości będziemy korzystać z Waszych usług.