Widok

Porażka.

Nie zgadzam się z wszystkimi poniższymi opiniami, z resztą pewnie wypisuje je informatyk szkoły. Nikomu nie polecam tej szkoły. W ciągu 3 lat nauki miałam 3 nl matematyki, 3 nl biologi, 3 nl historii, 4 nl fizyki, kadra zmienia się co chwilę i to na gorsze. Podczas 3 lat nauki j.polskiego z panią K. niczego się nie nauczyłam, a lekcja wygląda tak, że pani prowadzi lekcję z 3 osobami a reszta robi sobie co chce. Oprócz nauczycieli od chemii, geografii i j.angielskiego szkoła nie ma się czym pochwalić. Budynek jest mały, zimny. Często zdarza się, że lekcje są w kawiarence, mikroskopijnej bibliotece lub w budynku obok. Nie ma miejsca, gdzie można by poczekać na lekcje bądź zaj dodatkowe. Była kawiarenka, ale właściciel ostatnio wyrzuca uczniów w trakcie lekcji i wpuszcza tylko na przerwach. W salach jest zimno, zwłaszcza w tych w podziemiach. W łazienkach jest brudno, zimno, śmierdzi, nie ma ręczników papierowych i ciepłej wody. Atmosfera w szkole jest różna, zależy od klasy i wychowawcy. Ale ogólnie przeciętna.

ODRADZAM TĄ SZKOŁĘ Z CAŁEGO SERCA!
NIE KRZYWDŹ SWOJEGO DZIECKA!

wypowiedź zmoderowana ( 2012-03-23 13:30:31)

Moja ocena
poziom nauczania: 2

wyposażenie: 1

bezpieczeństwo: 2

ocena ogólna: 2

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajny podpis. prawie miałam przez niego przypał -.-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry