Widok

Porażka

Wybrałam się ostatnio do kapitana cooka i powiem szczerze że jestem zażenowana tym lokalem choć kiedyś było tam całkiem inaczej....ochrona w miarę sympatyczna ale reszta porażka, obsługujące kelnerki są nie miłe i aroganckie dla klientów ale szczerzą się przesiadując ciągle u DJ który zamiast na nich powinien się skupić na muzyce która niestety pozostawia wiele do życzenia tak jak toalety w których jest syf,kiła,mogiła...właściciel powinien zrobić tam porządek bo lokal traci klientów na każdym kroku...Nie polecam zdecydowanie ,lepiej pojechać do Sopotu,tam gdziekolwiek człowiek pójdzie jest zadowolony!!!!
Moja ocena
obsługa: 1

menu: 1

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiedź obiektu:

Szanowna Pani myślę że Pani opinia o naszym lokalu jest przesadzona,same jedynki,menu,klimat i wystrój,obsługa itd.Co do muzyki nie każdemu może opowiadać,lokal jest nastawiony na starszą kljentele wiec domjnuje muzyka z lat 70" 80" Frekfencja w lokalu mówi sama za siebie jak się ludzie dobrze bawią.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani ma racje- a ludzi jest tyle bo niema innej knajpu w gdynia dla np 30++ no chyba że pokład albo jakies tam ogrody. Ja chodze do was bo nie ma konkuręcji i możecie sobie pozwolić na nieczyste toalety albo brak wody w kranach i niesubordynację kelnerek !!!!!!.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry