Widok
Porażka
Pierwszy raz zdecydowałam się wystawic ocenę, ale zachowanie barmana mnie przerosło. Wybrałysmy degustatornie jako miejsce na babskie spotkanie, jednak jako ciężarna nie piję alkoholu, najpierw zamówiłam sok. Potem jednak z racji tego że na dole było bardzo zimno (siedziałyśmy w kurtkach!- pewnie jak lokal się zapełnia to temp wzrasta) dziewczyny zamawiały kompozycję z cydru na cieplo. Poszłam do baru i zapytałam czy jest możliwość żeby przygotowano mi taki napój jednak zamiast cydru dodając sok jabłkowy, młody barman dosłownie mnie zwymyślał że co ja wyobrażam- że przecież to kompletnie zmieni smak i nie wiadomo co z tego wyjdzie, grzecznie odpowiedziałam że rozumiem o co prosze i jak będzie niesmaczne to przecież tak dokładnie chciałam i za to zapłacę, na to on odpowiedział że " ja do tego ręki nie przyłożę!" całoś w bardzo niemiłym tonie. Sytuacje uratowała barmanka która w międzyczasie podeszła do baru, przygotowała mi to o co prosiłam (wyszło bardzo smacznie) sytuacja pozostawiła jednak spory niesmak, lokal gdzie barman krzyczy na klienta to słabe miejsce.
Moja ocena
Degustatornia Gdańsk
kategoria: Puby
obsługa: 1
menu: 3
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6