Widok

Porażka

Kuchnie Marzeń Temat dostępny też na forum:
Absolutnie NIE polecam tej firmy. Zamówienie zostało zrealizowane z trzy miesięcznym opóźnieniem, po wielokrotnych telefonach i mailach. Zaznaczam, że wszystkie opłaty były zrealizowane wg. umowy. Umowa jest skonstruowana na niekorzyść klienta. Kontakt z właścicielem był praktycznie niemożliwy, gdyż nie odbierał telefonów ani nigdy nie oddzwaniał, nie wspominając o odpisywaniu na maila. Wykonanie mebli i montaż nie pokrywa się z barwnymi opowieściami. Przestrzegam wszystkich zainteresowanych współpraca z tą firmą.

wypowiedź zmoderowana ( 2016-12-09 22:13:23)

Moja ocena
Kuchnie Marzeń kategoria: Meble kuchenne
obsługa: 1

oferta: 2

jakość asortymentu: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podpisuję się pod tą opinią. Zainteresowani, najprawdopodobniej, znajdą więcej takich opinii jak przedstawiona powyżej. Miałam "przyjemność" być klientką tegoż salonu w 2013 roku. Nie dramatyzując - dodam tylko - że współpraca (a raczej egzekwowanie praw klienta) kosztowało mnie tyle nerwów, że przez rok nie mogłam wchodzić do "kuchni marzeń z horroru" w moim prywatnym lokalu mieszkalnym. Podsumowując: cwaniactwo i wyrachowanie, manipulowanie fakturami i paragonami (błędy i korekty), konstruowanie umowy niekorzystnej dla klienta, opóźnienia w montażu, wymuszanie na kliencie odbioru "dzieła" przy jego ewidentnych brakach, samowolne zmiany montażystów nie mające odzwierciedlenia w projekcie kuchni, itd, itp. Inspiracją mojego postu są ponowne korekty faktur, które otrzymałam po 5 latach :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry