Widok

Porażka

Ten warsztat to już nie to co kiedyś. Straszna pomyłka. Umówiłem się wcześniej telefonicznie na godziny popołudniowe i powiedziałem co chcę zmienić (były to po prostu świece żarowe). Miły pan przyjął zgłoszenie. Kiedy przyjechałem na miejsce i wjechałem na warsztat panowie mechanicy z rozbrajającą szczerością oznajmili mi, że dzisiaj tego nie zmienią, gdyż nie dysponują żadnymi częściami zamiennymi i auto będzie do odbioru następnego dnia! Nie chodzi mi nawet o to, że nie mają części zamiennych na miejscu (chociaż brak świec to lekka przesada jak na warsztat z Boschem w nazwie). Tylko czemu nikt o mi o tym nie powiedział podczas rozmowy telefonicznej. Zmarnowałem przez nich popołudnie i auta nie naprawiłem. Gorąco nie polecam.
Moja ocena
CENTRUM kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1

asortyment: 1

jakość usług: -

terminowość: -

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Wg przyjmującego zgłoszenie telefoniczne,umówiliśmy się z Panem w celu sprawdzenia świec żarowych,a nie wymiany.Praktyka sprawdzenia przed wymianą jest stosowana aby nie wymienić "sprawne" na "sprawne".Przykro nam, że nie spełniliśmy oczekiwań Klienta.Za sprawdzenie nie pobraliśmy opłaty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry