Widok

Portale randkowe-opinia.

Jakie jest Wasze zdanie, opinia o tego typu portalach, których ostatnio przybywa, jak grzybów po deszczu. Zakochni, dopasowani, twoo, badoo,i wiele innych... Czy to tylko nabijalnia kasy, czy faktycznie można kogoś fajnego poznać za ich pośrednictwem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem przekonana że portalem randkowym który w pełni Was zachwyci i zapewni bezpieczeństwo korzystania z niego jest https://randkuj.my/polska/swietokrzyskie/modliborzyce

Osobiście odradzam :)

Ostatnio coraz częściej słyszy się o nieuczciwych praktykach, takich jak fałszywe profile czy manipulacje emocjonalne ze strony administratorów stron.

Możecie sobie poczytać jak to działa na przykładzie portalu randkowego, na którym teoretycznie można znaleźć kobiety z Ukrainy:
https://intymnapolska.pl/ukrainedate-com-opinie-o-portalu-randkowym-czy-to-oszustwo/

Dlatego zanim zdecydujecie się na rejestrację, polecam sprawdzenie recenzji innych użytkowników, by uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek.

Takich stron jest masa, za nim założycie konto wpiszcie do Google zapytanie o opinie na temat danej strony. Przestrzegam też przed przyjmowaniem recenzji innych osób jako prawdy objawionej. Niestety wiele strony zarabia na kłamaniu i zachęcaniu do zakładania kont, mają z tego pewien %.

Ja uważam że z perspektywy kobiety jest dużo do wyboru , jeśli jest się mężczyzną to już nie tak łatwo, trzeba znać się na ludziach jeśli chcesz szukać czegoś na takich stronach, ogólnie nie polecam, Ładne kobiety i przystojni męzczyźni, przebierają w opcjach, więc nie powinniście być zdziwieni jeśli jesteście 3-4 opcją

Dla mnie bagla i tinder, chociaz tinder to nie portal a apka, ale no te dwa glownie dzialaly dla mnie, kiedys przez chwile roksa
Tak tylko tu upuszczam fragment regulaminu jednej ze wspomnianych stron:
"****** korzysta z profesjonalnych animatorów i operatorów dla rozrywki Użytkowników, którzy nie są odrębnie zidentyfikowani w systemie. Niniejsza Usługa świadczona jest w najwyższej jakości. Prawdziwe spotkania z tymi operatorami nie są możliwe. Użytkownicy mogą wysyłać im wiadomości tylko w ramach portalu."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zarobiona i wolna, gotowa na następnego
Cześć Tomek. Spotkaliśmy się kiedyś w Gdyni. Jeśli nadal jesteś samotny, szukasz bratniej duszy, towarzyszki życia to odezwij się. Chcę coś wyjaśnić.

OMIJAJCIE portal b2 .pl - wyciągają w sprytny sposób kasę ,opłacając miesiąc konta premium w promocyjnej cenie za 9,90 zl nie dość ze udostępniasz numer karty platonicznej/kredytowej to równocześnie wyrażasz zgodę aby później pobrano opłatę za 6 miesięcy korzystania z konta premium , nie możesz zrezygnować /zlikwidować konta na b2.pl droga elektroniczna do czasu kiedy nie zostanie pobrana oplata za 6 miesięcy ,za nie wykorzystany okres nie zwracają pieniędzy !!!! .KARTA PŁATNOŚCI JEST WIDOCZNA TYLKO RAZ ,potem opłaty pobierane są automatycznie ,nie ma możliwości późniejszego przeczytania na co sie zgodziłeś i jaki są dalsze warunki ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli znajomość przeniesie się do świata rzeczywistego, jestem jak najbardziej za :) Najważniejsze to nie utknąć w wirtualnej rzeczywistości i nie karmić się złudzeniami, jakie oferuje taka fikcja...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A korzystał ktoś może z kochaj.pl ? Słyszałam że robią takie na prawdę dobre testy dopasowania i że na prawdę poważne osoby tam siedzą i chcą poważnego związku bo portal też zwraca uwagę na jakość profili

Ja posłuchałem się trochę tych porad http://wolnyportal.pl/viewtopic.php?t=305 i teraz już mam kochającą narzeczoną :)
Zakochałam się w detektywie Januszu Szuminskim.Co zrobić by się zemną umówił.Jk go skłonić do odebrania telefonu.
mnie akurat można się pytać wprost i bez obwijania w bawełnę, tak nawet wolę, co najwyżej odpowiedź może być lekko wymijająca
M...sorry..wzięłam Ciebie chyba za kogoś innego;p..dobra pamięć jest bardzo przydatna:)...pytanie o wiek należy do gatunku wścibskich,zwłaszcza publiczne i tak obcesowe;)
@M.
moja wiara nie ma tutaj nic do rzeczy. ale jezeli ta informacja w jakikowiek sposob pomoze tomkowi i bedzie mu dzieki temu latwiej i razniej, to owszem, wierze w fakt znalezienia, przez niego, w zyciu tego, na czym zalezy mu najbardziej...
A skąd wiesz, że mam dobrą pamięć?

A 50+ to może być 51 i 59 :)
Dlatego też , ja nic Tobie nie doradzę , ponieważ sama nie miałabym pomysłu na taką sytuację :)))
Masz tak dobrą pamięć to powinnaś pamiętać że pisał iż ma 50+
Zapytałam - nie mogę? Może też szukam? ;)

Inne tematy z forum Towarzyskie

czat (27 odpowiedzi)

gdzie mamy wejsc,aby rozmawiac na czacie?????????????????

Kochanka (209 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

hotel "na godzinki" (17 odpowiedzi)

Witam,mam pytanie gdzie w Trójmieście znajdę hotel "na godzinki" ?

do góry