Widok

Portale randkowe-opinia.

Jakie jest Wasze zdanie, opinia o tego typu portalach, których ostatnio przybywa, jak grzybów po deszczu. Zakochni, dopasowani, twoo, badoo,i wiele innych... Czy to tylko nabijalnia kasy, czy faktycznie można kogoś fajnego poznać za ich pośrednictwem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja poznałam obecnego męża na takim portalu ale już go nie ma:-) na pewno można poznać kogoś fajnego ale raczej nie kierować się wymuskanymi fotkami
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja poznałam swojego narzeczonego również za pośrednictwem portalu- także nie ma co z góry skazywać tego typu stron na klęskę. Oczywiście trzeba mieć na uwadze, że różni ludzie zakładają tam konta- młode siksy oraz napaleni guaniarze również, ale wbrew pozorom masa ciekawych ludzi też się tam znajduje. Lepiej spróbować niż siedzieć cicho w domu czekając, aż książę z bajki zapuka na naszych drzwi :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Guzik prawda.... właściwie każdy taki serwis jest nastawiony na komercjalizację. Każdy twój ruch na takim portalu kosztuje pieniądze, nawet wysłanie wiadomości, po której nie masz nawet pewności czy ktoś odpisze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
"ja poznałam obecnego męża na takim portalu ale już go nie ma:-) "

nie ma męża czy portalu ?

;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie ma portalu i był całkowicie za darmo:-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje dwie koleżanki poznały swoich przyszłych mężów w ten sposób, więc coś jest na rzeczy ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli można to powiem ,że na portalach randkowych to jak w życiu,kłamstwo i tak szybko wyjdzie na wierzch,ale do rzeczy:jestem za,są dobrą formą zawierania znajomości,można wybrać na prawdę wartościowe osobyma miejsce na portalu jest dla wszystkich i nie znaczy to bynajmiej o braku odwagi czy przebojowości,takie mamy czasy a nie inne,a skoro są,to dlaczego z nich nie korzystać,polecam SYMPATIĘ,sprawdzony i okej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
malwina teraz robi tzw reklamę szeptana .
pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja poznalam kiedys chlopaka z ktorym bylam 2 lata..
2 lata klamst ...
ale roznie bywa nie kazdy jest taki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja koleżanka poznała swojego męża w ten sposób, po 1,5 roku zanjomości wzięli ślub, a po 6 miesiącach zacęło się psuć, pk 1,5 roku od niego odeszła i 6 miesięcy później była już po rozwodzie
@fenicjanin :)
helo, czemu nie dołączyłeś do nas na grilla? zastanawiałam się co u Ciebie?
Portale?
jakoś nie mam pozytywnego zdania na ten temat i miło słyszeć, że komuś się tam powiodło

Ja właśnie na badoo kilka miesięcy temu poznałam fajnego faceta , utrzymujemy kontakt do dziś ;) więcej nawet miło spędziliśmy ... ;) czas .
Mam męża z takiego portalu. Jesteśmy 5 lat razem, skarg i uwag nie mam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że poznawanie ludzi na portalach jest już równie normalne jak poznawanie na imprezach, czy przypadkiem gdzieś w życiu.
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzeczywiście powstaje coraz więcej tego typu portali. Jednak moim zdaniem niepotrzebnie, te nowe po prostu są nastawione na szybką kasę od użytkowników albo reklamodawców, a później się zwijają. Mam zaufanie tylko do kilku, które maja uznaną już markę. A czy jest sens korzystania z takich portali? Moim zdaniem tak, po pierwsze mamy w jednym miejscu wielu singli, szukających tego samego co ja, po drugie wiele opcji pomagających w wyborze tego jedynego. Ja mam konto na mydwoje, sporo rzeczy mi się tam podoba, przede wszystkim profesjonalne podejście do tematu. A to, że trzeba wykupić abonament, żeby móc korzystać, to moim zdaniem naturalne i to też jest domena tych lepszych portali. Bo nowe, kiepskie, często są darmowe, żeby sobie po prostu wyśrubować statystyki, a skuteczność takich portali jest marna. Co innego te większe, profesjonalne portale...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam złe wspomnienia po takim portalu, dokładnie po sympatii, większość to jacyś napalenie faceci plus starzy amanci :) no i krętacze. no ale nieszczerych facetów wszędzie można spotkać;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
>no ale nieszczerych facetów wszędzie można spotkać;p

dobrze że nieszczerych kobiet jest mniej ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja z sympatii wlasnie mam meza. Takze jeden byl ok :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam, ze niektórzy zrobili sobie z bycia na takich portalach styl życia, więc trzeba zważać, prawdopodobnie większość wcale nie szuka tam nikogo na poważnie tylko raczej"korzysta" spedzając czas...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

militarny w gdańsku ?? (35 odpowiedzi)

witam, chciałbym sie zapytać czy jest sklep militarny w Gdańsku i prosic o dokładny adres...

Perfumy z feromonami. Czy to działa? (5 odpowiedzi)

Ciekawi mnie jakie macie mozę zdanie o zapachach zawierających w sobie feromony? Aktualnie...

Czy to się uda... (8 odpowiedzi)

Technologia , a odniesienie realu...

do góry