Widok

Portale randkowe-opinia.

Jakie jest Wasze zdanie, opinia o tego typu portalach, których ostatnio przybywa, jak grzybów po deszczu. Zakochni, dopasowani, twoo, badoo,i wiele innych... Czy to tylko nabijalnia kasy, czy faktycznie można kogoś fajnego poznać za ich pośrednictwem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
yhym, już widzę jak ten ktoś się sam znajduje, w momencie kiedy jest najbardziej potrzebny ten drugi ktoś, kto wesprze, pomoże, popchnie do działania czy po prostu będzie obok, to nie ma nikogo. Ale może i faktycznie jeszcze i mi zaświeci słoneczko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Tomek.siwy
czy cokolwiek moze ulec jakiejkolwiek zmianie w twoim zyciu, skoro i tak w nia nie wierzysz?
wierze, ależ wierze, że nastąpi zmiana, wiosna, coraz cieplej, chęci do życia przybywa, zobaczymy co los przyniesie
@Tomek
Te same pytania , które Ty zadałeś , mi także przemknęły przez głowę :)
W słowa ten ktoś się sam znajdzie , mi także jakoś nie chce się wierzyć :)
młodemu łatwiej, mi jest niezmiernie trudno zaczynać życie mając 50+, ach, nie będę się przecież tu zwierzał
@Tomek
Mylisz się, młodym wcale nie jest łatwiej ..ich też powstrzymują różne lęki , kompleksy , strach przed ośmieszeniem..Szczególnie , jeśli zawaliło im się coś , w co wierzyli bardzo..Nie musisz się zwierzać , przecież nikt tego nie wymaga ;)
no niby tak, masz rację, ale ze mnie jeszcze cały czas wyłazi poczucie krzywdy, zawodu itp. mimo, że już sporo czasu upłynęło i czasami niepotrzebnie ta moja zgryzota wyłazi na światło dzienne a przecież Was to raczej zbytnio nie obchodzi i generalnie to nie jest kącik zwierzeń i po drugie ja jestem twardym facetem, który łez nie roni
To jest normalne , że cały czas wychodzi poczucie krzywdy , zawodu i żal. Niby czas leczy rany , ale..wszystko zależy chyba od stopnia wrażliwości człowieka , u jednych po jakimś czasie żal mija i można budować wszystko od nowa , u innych takie przeżycia pozostają do końca życia , nawet jeśli założy się nowy związek , a jeszcze inni nigdy nie są gotowi na nowe uczucie , bojąc się kolejnego rozczarowania :/ Najważniejsza zasada , nigdy nic na siłę :) Daj sobie jeszcze trochę czasu :) I ponieważ nie jest to kącik zwierzeń , to ja już milczę :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
och, rady i porady są bardzo cenne, mi chodziło o to, że nie będę streszczał ostatnich dwóch lat mojego życia, chętnie posłucham, co inni sądzą na takie tematy
Wiem , o co Ci chodziło i dlatego wcześniej napisałam , że zwierzeń nikt nie wymaga , zresztą po co się uzewnętrzniać przed całym światem ? ;) Moje zdanie na ten temat już znasz ..ostatnio rozmawiały dwie moje koleżanki właśnie na temat szukania drugiej połowy :) Jedna do drugiej mówi : Nie masz nikogo , bo nie szukasz . a druga się wkurzyła dyskusją i zapytała , czy ma sobie tabliczkę na szyi powiesić , że kogoś szuka :)))) I tak właśnie wtedy sobie pomyślałam , że to szukanie to ciężka sprawa , a czekać aż ktoś sam się pojawi.. można czekać długo i się nie doczekać :))))
"czy cokolwiek moze ulec jakiejkolwiek zmianie w twoim zyciu, skoro i tak w nia nie wierzysz?"

mmm, a Ty wierzysz?

Tomek.siwy - ile masz lat?
to prawda, można szukać i nie znaleźć, ja rozpuściłem wieści po znajomych, że szukam tej, której mógłbym oddać te lata, które mi jeszcze zostały, siebie takiego jakim jestem, znajomi i rodzina wiedzą jakim jestem człowiekiem, że postanowiłem jeszcze raz zaufać, zawierzyć, móc z kimś być razem i wspólnie. Póki co, brak odzewu, nie znają wolnych osób
no 52 lata, a głowa totalnie biała
M...a co taka ciekawska jesteś?ma facet pesel podać?jakie to ma znaczenie?
Zapytałam - nie mogę? Może też szukam? ;)
Masz tak dobrą pamięć to powinnaś pamiętać że pisał iż ma 50+
Dlatego też , ja nic Tobie nie doradzę , ponieważ sama nie miałabym pomysłu na taką sytuację :)))
A skąd wiesz, że mam dobrą pamięć?

A 50+ to może być 51 i 59 :)
@M.
moja wiara nie ma tutaj nic do rzeczy. ale jezeli ta informacja w jakikowiek sposob pomoze tomkowi i bedzie mu dzieki temu latwiej i razniej, to owszem, wierze w fakt znalezienia, przez niego, w zyciu tego, na czym zalezy mu najbardziej...
M...sorry..wzięłam Ciebie chyba za kogoś innego;p..dobra pamięć jest bardzo przydatna:)...pytanie o wiek należy do gatunku wścibskich,zwłaszcza publiczne i tak obcesowe;)
do góry