Widok

Portale randkowe-opinia.

Jakie jest Wasze zdanie, opinia o tego typu portalach, których ostatnio przybywa, jak grzybów po deszczu. Zakochni, dopasowani, twoo, badoo,i wiele innych... Czy to tylko nabijalnia kasy, czy faktycznie można kogoś fajnego poznać za ich pośrednictwem ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciesz się, że prawda wyszła na jaw, zanim poszliście do łózka ;]
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tymi portalami to różnie wbywa. Mozna trafić i byc zadowolonym/ą,
a mozna naciąć jak cho....ra. 4lata temu nawiązałem kontakt z, zdawałwoby się, miłą i sympatyczną młodą (28lat) panienką. Po roku mailowego kontaktu okazało się, że aż wstyd o tym mówić - ale co mi tam - wyszło na jaw, że przez rok miałem znajomości z gejem. I nie chodzi oto, bym miał coś przeciw gejom, bo jestem tolerancyjny, ale poczułem się brutalnie oszukany. Od tamtej pory już nie zaglądam na portale randkowe. Jakoś tak dziwnie nabrałem zniechęcenia do zawierania znajomości, już nie mówiąc o znajomościach w realu. Po prostu obawiam się kolejnej wpadki. Mogę z kimś popisać, pożartwać itd, ale żadnych spotkań. Koniec. :( Zraziłem się :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki.Nie mam doświadczenia w temacie stąd to pytanie było
Jeśli na danym portalu jest opcja ukryj-pokarz zdjęcie to tak.
W innych przypadkach albo decydujesz się je wstawić albo nie.
Profile ze zdjęciem są częściej przeglądane- to fakt.
Zastanawiam się czy na portalach randkowych trzeba dodawać zdjęcia. Chciałbym pokazać zdjęcia osobie z którą piszę , a nie wszystkim. Czy jednak żeby nawiązać kontakt zdjęcie musi być, bo nikt się nie zainteresuje?
Ja znam jeszcze randki.zyskajwiele.pl. Tam można poczatować z fajnymi ludźmi. To jest portal gdzie rzeczywiście realni ludzie chcą kogoś poznać a nie jakieś fałszywe konta.
Skorzystałam z ogłoszeń na Trojmiescie. Są za darmo.
Rozni ludzie sie trafiają. Obecnie jestem z jednym z ogłoszenia i jest fajny.
Poznanie partnera jest lepszym rozwiazanmie dla osób mało rozrywkowych (puby i kluby), z duza ilością obowiązków i nastawionych na konkretną osobę z charakteru - najpierw poznaje sie osobowosc przez pisanie.
Za to problem jest z brakiem chemi na pierwszej randce no i czesto później tez ;).
Nie skreslam tej formy poznawania, nie jest to żadna desperacja a wrecz fajnie, że ludzie wychodzą z inicjatywą a nie czekaja az ktos przyjdzie i zapuka do ich drzwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o płatne to mały ruch, mało osób, i cieniutko. Ale zawsze można trafić jak w totka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czyli seks przygoda? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
na sympatii poznałem swoją żonkę, fakt trzeba było zapłacić parę złotych ale się opłaciło ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też się z toba zgadzam nic na siłę.Ja poznałam swojego chłopaka na sympatia plus.Zalogowałam sie z ciekawości.Był on jedną z niewielu osób do których odpisałam i tak od słowa do słowa.Świetnie mi sie z nim rozmawiało już wtedy czułam że coś między nami zaiskrzyło i nie pomyliłam się.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
portal to tylko narzędzie dla takich osób jak np ja- nieśmiałych, które nie mają czasu lub okazji, żeby gdzies wyjść i poznac kogoś. A to co potoczy sie dlaej zależy juz tylko od nas. Przecież ludzie rozstaja sie z róznych przyczyn, tak jak w rożnych miejscach i okolicznościach sie poznaja. Warto zagladac na takie portale ale najważniejsze- trzeba mnieć dystans do tego i nie angazowac sie pochopne lub nie daj Boże na siłe szukac szczęścia
pytam: jakąż potrzebę zaspokaja wirtualna transoceaniczna znajomość
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja zaglądam czasami na polish cupid tree, co prawda nie w celach randkowych, ale w poszukiwaniu ciekawych znajomości. Jest tam wielu obcokrajowców i można nawiązać kontakty z ludźmi spoza granic naszego kraju, a to się okazuje czasami bardzo przydatne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
słyszałam, ze niektórzy zrobili sobie z bycia na takich portalach styl życia, więc trzeba zważać, prawdopodobnie większość wcale nie szuka tam nikogo na poważnie tylko raczej"korzysta" spedzając czas...
Ja z sympatii wlasnie mam meza. Takze jeden byl ok :)
>no ale nieszczerych facetów wszędzie można spotkać;p

dobrze że nieszczerych kobiet jest mniej ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam złe wspomnienia po takim portalu, dokładnie po sympatii, większość to jacyś napalenie faceci plus starzy amanci :) no i krętacze. no ale nieszczerych facetów wszędzie można spotkać;p
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzeczywiście powstaje coraz więcej tego typu portali. Jednak moim zdaniem niepotrzebnie, te nowe po prostu są nastawione na szybką kasę od użytkowników albo reklamodawców, a później się zwijają. Mam zaufanie tylko do kilku, które maja uznaną już markę. A czy jest sens korzystania z takich portali? Moim zdaniem tak, po pierwsze mamy w jednym miejscu wielu singli, szukających tego samego co ja, po drugie wiele opcji pomagających w wyborze tego jedynego. Ja mam konto na mydwoje, sporo rzeczy mi się tam podoba, przede wszystkim profesjonalne podejście do tematu. A to, że trzeba wykupić abonament, żeby móc korzystać, to moim zdaniem naturalne i to też jest domena tych lepszych portali. Bo nowe, kiepskie, często są darmowe, żeby sobie po prostu wyśrubować statystyki, a skuteczność takich portali jest marna. Co innego te większe, profesjonalne portale...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że poznawanie ludzi na portalach jest już równie normalne jak poznawanie na imprezach, czy przypadkiem gdzieś w życiu.
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry