Widok

Portova

Portova Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstanie u zbiegu ulic Węglowej, Wendy i Portowej, co oznacza, że przyszli mieszkańcy mają zagwarantowany swobodny dostęp do wszystkich udogodnień miasta. Jest to idealne miejsce dla osób aktywnych, miłośników życia miejskiego. Osiedle będzie położone od kilkudziesięciu do kilkuset metrów od kawiarni i restauracji, szkół, sklepów, instytucji kultury, szpitala oraz przychodni ...
więcej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałem okazję być

ten widok to istna petarda. jak patrzy się w dół, czuć ten miły dreszczyk adrenalinki :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zazdro...

Gdybym miała tyle kasy, kupiłabym.

Wysokościowce

Super sprawa, jako że jestem fanem panoram miast. Gdybym był specjalistą, budowałbym tylko wysokościowce, bo dla tych widoków zdecydowanie warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ooooo

dopiero teraz widzę ile Portova zdobyła nagród. fakt, swietny styl, a ten widok z góry to musi byc cos niesamowitego..jest poziom :))

tak

dobre inwestycje i wszystkie robią wrażenie

nic dziwnego że wygrało

to naprawdę ładny, wysoki punkt, w dodatku w Centrum. Zazdroszczę mieszkającym widoku - kocham patrzeć na miasto nocą. :) Myślę, że nagroda zasłużona. Gdynia najlepsza.

Manka

Zasłużona nagroda! Bardzo podoba mi się to miejsce, zarowno z nazwy jak i architektury. Wszystko pasuje do Gdyni.

Wysoko

Mój przyjaciel tam mieszka. Bywam u niego i muszę przyznać, że budownictwo na bardzo wysokim poziomie; nie wspominając, że bardzo przyzwoita lokalizacja i dostęp do różnych stref dla mieszkańców.

Nowe oblicze Gdyni

Mnie przekonuje. Pasuje do otoczenia i podniosło standard całej okolicy.

Dni pokazowe mnie przekonały

Brałem pod uwagę kilka lokalizacji, w tym także Sopot. Jednak dni pokazowe rozwiały moje wszystkie wątpliwości. Niesamowita przestrzeń. I świetna jakość wykonania - nie miałem cienia obaw podpisując kupno.

Takich inwestycji nam potrzeba

nowoczesne, modernistyczne, z poszanowaniem zieleni i otoczenia. Tak trzeba budować.

Pasuje do klimatu

Podoba mi się w jaką stronę zmierzają inwestycje w 3miescie

Dobry kierunek

Inwestycja wygląda interesująco, nie wyobrażam sobie lepszego miejsca, w którym mógłby powstać taki budynek niż Gdynia. Mam nadzieję, że wyznaczy kierunek trendu dla następnych budynków.

Nie będzie czarny

dobre wykonanie zabezpiecza przed oznakami starzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie czarny

Będzie czarny od spalin i wyciętych DPF. Widzę po swoim domu. Drogo ale w trójmiescie mało się buduje i dlatego takie ceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pierwszy krok

dla tej okolicy i od razu wysoka poprzeczka. Oby wszystkie inne inwestycje okazały się równie udane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ceny rosły od pierwszych dni sprzedaży, jednak proszę uwierzyć, że mieszkanie tu jest warte swojej ceny. Materiały wykończeniowe, aranżacja części wspólnych są na najwyższym poziomie, a strefą relaksu dla mieszkańców i jej designem można śmiało chwalić się w świecie. Mieszka się tu naprawdę komfortowo i jakby... luksusowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zapraszamy, my już tu mieszkamy i jest
rewelacyjnie. Na bogato...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bzdura. Mieszkam tu i nic z tych wróżb się nie sprawdza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie brałeś innych możliwości pod uwagę?... a wypisujesz komentarze podobnej treści dla wszystkich inwestycji tego dewelopera :)
No tak. Jesteś jego przedstawicielem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Śródmieście

Miasto Gdy (16 odpowiedzi)

Miasto Gdy zlokalizowane jest w Śródmieściu Gdyni, przy ul. Władysława IV, w strefie ścisłego...

do góry