Widok
Porządna szkoła!!!
Z całą osobistą odpowiedzialnością mogę polecić Wam wszystkim ELKE SCHOOL. Jest to szkoła na prawdę porządna, wykłady prowadzone są bardzo przejrzyście, rzetelnie i wyczerpująco, a wszelkie wątpliwości od razu jasno i klarownie tłumaczone. Ogromne podziękowania kieruję do Krzyśka Gliny - najlepszego instruktora na świecie:):) Jest to wspaniały człowiek, instruktor z powołania, bardzo sympatyczny, miły, opanowany, punktualny a przede wszystkim bardzo bardzo cierpliwy, wymagający i konsekwentny. W razie pytań lub wątpliwości potrafi wszystko spokojnie i dokładnie wyjaśnić.
PS. Co prawda egzamin zdałem za trzecim razem, lecz błędy popełnione na dwóch pierwszych wynikały z nerwów, a na pewno nie z braku umiejętności praktycznych. Każdemu, kto ma jeszcze wątpliwości z wyborem szkoły polecam z czystym sumieniem Elkę!:)
PS. Co prawda egzamin zdałem za trzecim razem, lecz błędy popełnione na dwóch pierwszych wynikały z nerwów, a na pewno nie z braku umiejętności praktycznych. Każdemu, kto ma jeszcze wątpliwości z wyborem szkoły polecam z czystym sumieniem Elkę!:)
Moja ocena
ELKA SCHOOL
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6