Widok

Porządny facet nosi dobre buty

I on miał być premierem? o_O

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ja mam piękne buty i też kiedyś będę premierem.
A tymczasem szykuj wazelinę Halewicz, zaraz do ciebię wpadam, tylko masz być wymyty tym razem!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak, tak, on ci w pup... ty mu loda.. taki uklad kolego
"Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał." - Winston Churchill
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Aha, Kuronia tą samą miarą, bo w sumie czemu nie.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
O matko!! To takie kiepskie ciucholandy są w Wa-wie?
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
ty dalej o tym przegranym polityku rozprawiasz?

mnie bardziej bulwersuja opisy z ksiazki palikota, zgodnie z ktorymi nasz premiere w ultra ekskluzywnych i ultra drogich butach (sfinansowanych z pieniedzy podatkiow - pewnie z budzetu reprezentacyjnego kancelarii) kopie pilke po gabinecie

nie masz tu stosownej fotki?
...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślę, że Premier Tusk zarabia wystarczająco dobrze, aby kupić sobie dobre buty z własnych środków.
Tak jak napisałem, porządny facet nosi dobre buty - a że Premier Tusk jest porządnym facetem, to i dobre buty nosi. I oczywiście dobry zegarek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
I następne buciki Budapesztańskiego

image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
To pierwsze - jakie fantazyjne wiązanie! Nie znam nikogo kto wiąże buty w taki sposób. Może to i dobrze ...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
No to mi się będą w nocy koszmary śniły...Koszmarne buty pana z PiSiu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hal, Twoje uwagi są tak puste, że powinno być Ci wstyd w ogóle coś takiego pomyśleć, a co dopiero upubliczniać. Jak się domyślam pewnie dla Ciebie starość, biedota, ułomność są doskonałymi powodami do naśmiewania się z ludzi, co?
Mam tylko nadzieję, że nie masz dzieci, bo nie chwiałabym mieć "przyjemnego" z nimi spotkania, kiedy już będę stara a one (dzięki naukom tatusia) będą nabijały się ze starszej pani, która nie jest porządna, bo ma nie takie buty albo sklejoną laskę...
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
masz racje jaki to byl by wstyd!!!! dobrze ze premier ma nowe buty. ufff przy tym problemy emerytow obecnych i przyszlych to pikus! jak to dobrze ze rzadzi facet w porzadnych butach!jak juz klepac biede to w panstwie w ktorym porzadni faceci nosza porzadne buty! jak by to powiedzial donald tusk porzadny czlowiek w porzadnych butach z prawie porzadna dykcja . haly potel zaslal lozko che che che
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kaczyński nigdy nie był prekursorem mody. Gdyby "fucha" posła nie wymagala garnituru to pewnie nadal śmigałby w wytartym swetrze. Typ człowieka który nie zwraca uwagi na wygląd. Mimo wszystko szczwany z niego lis polityczny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego wszyscy tak się rzucają na Kaczke? Może dlatego ze On reprezentuje rzeczy których sami w sobie nie lubimy ha? Mam dość tej nienawiści
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
łacja, łacja płosze zostawic jałosława w spokoju! i co ze nie ma nowych butów... che che :) hały poteł zasłał łóżko
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez względu na to, czyje zdjęcie wkleiłby tu Halewicz, skomentowałbym je tak samo. Nikt chyba nie ma wątpliwości, że buty wyglądają fatalnie. W czymś takim wstyd się ludziom pokazać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Człowiek, który stoi na czele rządu RP, jest osobą publiczną o zasięgu ogólnoświatowym, musi prezentować się w odpowiedni sposób. Niechlujstwo Kaczyńskiego nie ma nic wspólnego z "biedotą, ułomnościami, starością" - to człowiek bezwzględny, bardzo inteligentny i bezkompromisowy...i wcale nie stary.

Moje uwagi nie mogą być puste, skoro na fakt "dziurawych łapci" Kaczyńskiego zwrócił uwagę w zasadzie cały świat. Więc idąc tropem Twojego myślenia (sic!), wszyscy którzy śmieją się z Kaczyńskiego, powinni płonąć wstydem...bo on taki biedny, stary, ułomny i kochany misio?

Szczytem bezczelności i prostactwa z Twojej strony jest włączanie do dyskusji dzieci. To może Twoje dzieci powinny się wstydzić za mamusię, że ma poglądy płaskie jak pustynia Mojave?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hm, dla mnie Kaczyński jest synonimem kłamstwa i hipokryzji. To nie kwestia nienawiści, a uświadomienia 4.000.000 Polaków, żeby nie żartowali sobie z pozostałych 36.000.000 promując tego "premiera-prawie-prezydenta", który za bycie u władzy zrobiłby wszystko.
Nie można być obojętnym i wznieść się ponad to - podobnie myśleli ludzie w Niemczech w 1933 roku i doprowadzili tym do największej tragedii XX wieku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
;))))))))

.....po tym się poznaje status, gust i klase ( klase nie zawsze) faceta....;P
...... ludzie bardzo inteligentni nie zwracaja uwagi na wyglad, jest to sprawa dla nich zbyt przyziemna i malo wazna, liczy sie to co masz w glowie np. Albert Einstein.....:D

Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
halewicz jestes zalosny

rownie dobrze mozesz napisac, podobnie mysleli ludzie w niemczech w 1933, teraz polacy doprowadzili PO do pelni wlaqdzy
(pis nigdy nie mial pelni wladzy - od samorzadu po prezydenta)

poza tym Polakow nie ma 40 mln (36+4)
- chyba, ze wliczasz polonusow 0- ale tu szacunku sa niepewne i powinny byc jeszcze wieksze

jest nas w kraju 38 mln,
(wg szacunkow ONZ za 30 lat bedzie nas raptem 34 mln)

poza tym
na PO głosowało: 5 629 773
a na PIS: 4 295 016

wiec nie mow tu o PISIE contra reszta swiata,
co najwyzej PIS contra ci zmanipulowani i przestraszeni (w tym Ty) - z tych 5,6 mln (ciekawe ile PO ma naturalnego elektoratu?)

a do tegp prawda jest taka, ze nienawisc do PISU i lek przed pisem jest ciagle umiejetnie podsycany i utrzymywany

NAJWIEKSZYM SUKCESEM PO PRZEZ 4 LATA RZADOW BYLO UTRZYMANIE LEKU PRZED PISEM,

...

takie buty sa obciachem -
ale dajesz stare zdjecie (włosy siwe, ale od 1,5 roku Prezes tylko w czarnym krawacie), a poza tym prawdopodobnie zdjecie z wywiadu, a drugie nie wiem - watpie by oficjalne

rownie dobrze mozesz dac zdjecia politykow z radia,
choc zasada jest ze sie ich wowczas nie fotagrafuje (w calosci)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (230 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Grajdołki (374 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry