Widok

Pośle Kaczyński, bądź przeklęty.

Pośle Kaczyński, wraz ze swoją świtą, bądźcie przeklęci, za to, że tak bardzo skłóciliście i podzieliliście naród na dwa wrogie rozpalone, zwalczające się obozy, gotowe skoczyć sobie do gardeł przy pierwszej iskrze. Za to, że wczorajsi przyjaciele, są dzisiaj zaciętymi wrogami. Za to, że wykrzesaliście z Polaków ogromne pokłady wzajemnej nienawiści. Za to, że brat staje przeciw bratu. W końcu do krwi" - głosi wpis.
Wadim Tyszkiewicz, senator niezależny .
Nie jestem posłem ani senatorem, dlatego mogę sobie pozwolić na mniej eufemistycznie życzenia dla tego posła: niech Cię szlag jasny trafi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Pamiętaj jaqu,
nie życz z nikomu co tobie niemiłe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pamięć rybki?
Kto podzielił Polskę na tę europejską i oświeconą i zaściankowy Ciemnogród? Kto dorzynał watahę i zabierał babci dowód? Kto szczał na znicze na Krakowskim Przedmieściu?
PiS, zepchnięty na 8 lat do roli opozycji przetrwał nie dzięki geniuszowi Prezesa a głupocie ówcześnie rządzących, którzy swoim nieprzerwanym festiwalem swojej "elitarności" i "fajności" podsycali w części Polaków sprzeciw wobec traktowania ich jako "ciemnoty".
Kaczor po prostu wykorzystał ich emocje. Sam z siebie nigdy by niczego nie osiągnął. Nie jest typem samca Alfa, który prowadzi do boju miliony. Obecna opozycja fatalna sama go wykreowała na Wodza, bezustannie go wyszydzając w mediach głównego ścieku.
A bożek demokracji dopełnił dzieła.
Aby obalić Kaczora (a w konsekwencji cały PiS) wystarczyło nie robić głupot. Ale ta recepta przerosła (i nadal przerasta) opozycję fatalną.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nawet gdyby tak było jak piszesz, to nie usprawiedliwia tego co się porobiło. Hitler też wykorzystał lukę dla siebie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

o hitlerze to pierdlisch
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ty jesteś "oni" a ja to "my". I nie ma szansy na dialog i porozumienie. Wystarczy ci taki efekt polityki tej kanalii?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Przedstawiciel trzody troli, od lat rzygających nienawiścią na forum, narzeka na polaryzację społeczeństwa.
I jeszcze liczy na pamieć rybki. Wyborne...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

"Ty jesteś "oni" a ja to "my". I nie ma szansy na dialog i porozumienie. Wystarczy ci taki efekt polityki tej kanalii?"

Na dialog zawsze jest szansa, na porozumienie niekoniecznie.
To wy wprowadziliście na to forum zupełnie "nową jakość" dyskusji. Stosowanie ostracyzmu i drwin w przypadku braku argumentów na poparcie głoszonych idei, deprecjonowanie oponenta oraz stosowanie wobec niego szeroko pojętego języka nienawiści a także hipokryzja przejawiająca się zarzucaniem powyższych działań wszystkim mającym inne poglądy to wasza domena. I z całą pewnością nie jest to efekt polityki tej jak to ładnie ująłeś "kanalii" tylko waszych zasad moralnych a raczej ich braku.
Wcześniej też forumowicze spierali się w różnych mniej lub bardziej ważkich kwestiach. Tyle że dyskusja zawsze była na akceptowalnym poziomie bo jako "oręża" używali siły argumentów a nie obelg.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pająk, oprócz krytyki naszej krytyki niczego merytorycznego nie wnosisz, próbujesz rekoczymami coś udowadniać swoim oponentom. Sadyl odkąd swoich oponentów nazywa trzodą, zapomniał chyba, że jest odpowiedzialny za styl w jakim pisze się na tym forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jak zwykle festiwal hipokryzji. Was nie można nie krytykować. Metody jakimi posługujecie się w dyskusji na forum zasługują nie tyle na krytykę co na pogardę. Poza tym ponieważ sam zajmujesz się w większości trollowaniem i nic istotnego do tego forum nie wnosisz nie masz prawa zarzucać innym braku merytoryki. Co do rękoczynów to nie muszę niczego nikomu udowadniać. Całą historię zaczął twój alter ego o nicku prawda a ja się po prostu dałem sprowokować. Zresztą jego postępowanie zasługiwało na taką reakcję. A jak przyszło do konkretów to okazał się zwykłym tchórzem.
Za obecny poziom dyskusji na forum odpowiadacie tylko i wyłącznie wy. Żeby się o tym przekonać wystarczy poczytać jak sytuacja wyglądała zanim się tu pojawiliście. Wszelkie negatywne określenia kierowane w waszą stronę są tylko reakcją na wasze postępowanie. Sadylowa trzoda wzięła się stąd że co się nie odezwiecie robicie trzodę. Czy można reagującym przypisywać współwinę? Tylko w tym stopniu że pozwolili żebyście sprowadzili ich do waszego poziomu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak, tak. Wszyscy pamiętają miejsce nie do odnalezienia. Zresztą nie ma to już znaczenia.
Cholernie mi sie podoba fakt jak bardzo wam - nieudacznikom jest potrzebne top forum gdzie sie wzajemnie wspieracie w niedoli i udowadniacie sobie, że zły świat sie na was nie poznał :-)))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Uwaga, mam ważny komunikat.
Proszę nie karmić trolli. Niekarmiony trolle zdychają z głodu. Choć te tutejsze są wyjątkowo żywotne i zadziwiająco wytrwałe, niekarmione też w końcu zdechną.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja proponuję zebys zrobil ognisko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Hurra będzie ognisko
zacieram rączki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

najnowsza wypowiedź nadziei PO.
Jak wiemy, Jarosławowi Kaczyńskiemu nie zależy na świecie, na Europie. Jemu zależy tylko na Polsce
w sposób naturalny, od siebie, powiedziała Bronisława Komorowska-Błońska
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

do góry