Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Inga - opinia wątek zamknięty Polecam. Szukałam mieszkania w Gdańsku o określonych parametrach. Czas,...
~Inga
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 18 lipca 2021

Elżbieta - opinia wątek zamknięty Bardzo dziękuję za sprzedaż mieszkania! Jestem zadowolona ponieważ Pani...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 31 grudnia 2020

Omijać z daleka tego pośrednika! wątek zamknięty Radzę nagrywać każdą rozmowę z panem jak i jego pracownicą. Na rynku istnieją...
~Dorota
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2019

Nie polecam wątek zamknięty Pan Rękawek to wyjątkowy cwaniak i nie odpuści żadnej okazji do wykorzystania...
~Konik
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2018

wieloletnie doświadczenie wątek zamknięty Kupiłam mieszkanie dzięki Pośrednictwu Rękawek. Nie byłam do niego przekonana...
~darnowi
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 listopada 2017

NIE POLECAM wątek zamknięty Pan Rękawek był pośrednikiem gdy wynajmowałam mieszkanie. Nie polecam -...
~Niezadowolona klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 października 2017

bardzo dobra wątek zamknięty Z oporami zgodziłam się na umowę na wyłączność, ale warto było. Zakup też...
~Dorota
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 marca 2017

Rzetelnie. Fachowo.Najwyzsz ocena. wątek zamknięty Polecam Pana Dariusza oraz Pania Xymene jako facowcow w swojej branzy. Pelna...
~Alicja i Artur
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 stycznia 2017

pomocni bardzo wątek zamknięty dzeki Panu Darkowi w kilka miesiecy sprzedalem mieszkanie, ktore inne agencje...
~tomciu850
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 grudnia 2016

Nie polecam korzystania z usług tego biura! wątek zamknięty Nie chcę się rozpisywać, żeby negatywne emocje związane ze sprzedażą...
~Klientka
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 listopada 2016

Cwaniactwo i arogancja w jednym! wątek zamknięty Próba kupna nieruchomości gruntowej - brak jakichkolwiek podstawowych...
~kupiec
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 października 2014

profesjonalnie, choć czasem szorstko wątek zamknięty Polecam tę firmę. 23 lata na rynku i wykształcenie prawnicze właściciela...
~Julian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 września 2016

Polecamy Biuro Nieruchomości pana Rękawka wątek zamknięty Dzięki pomocy BNDR udało się sprzedać nasze mieszkanie bardzo szybko, sami z...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 marca 2016

Nie polecam korzystania z usług tego biura wątek zamknięty Niesłowni jako pośrednicy, nie dotrzymują obietnic telefonów, nie udzielają...
~J.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 lutego 2016

Odradzam korzystanie z tego biura pośrednictewa wątek zamknięty Odradzam korzystanie z tego biura pośrednictwa. Próba sprzedaży mieszkania w...
~Niezadowolony Klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 stycznia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Kupowałam mieszkanie, Rękawek jest magistrem prawa, ale tak naprawdę to nic...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 czerwca 2015

Profesjonalna obsługa, rzetelne wywiązywanie się z umowy. Polecam wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, rzetelne wywiązywanie się z umowy. Polecam
~Leon B.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry