Widok

Poszukiwana firma windykacyjna

Banino Temat dostępny też na forum:
Zlecę odzyskanie długu w kwocie ok.70.000 plus odsetki. Posiadam wyrok sądu z nakazem zapłaty. Sprawa prowadzona była przez komornika, ale nieskutecznie i została umorzona ze względu na brak możliwości ściągnięcia długu. Dłużnik ukrywa majątek i wiem, że jest w stanie spłacić taką kwotę bez problemu. Szczegóły przy ewentualnym spotkaniu. Szukam firmy (umowa), która w sposób legalny, aczkolwiek skuteczny, wyegzekwuje moją należność. Ułatwię pracę podając szczegóły dotyczące posiadanego przez dłużnika majątku. Dłużnik mieszka w Gdyni, pracuje w okolicach Trójmiasta. Wynagrodzenie w formie prowizji od odzyskanej kwoty. Kontakt 505-087-680, gdybym nie odbierał, proszę o sms.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kolego z banina jesteś??jesteśmy w stanie odzyskać dług. Podpisujemy umowę i do roboty

Jest coś takiego jak skarga Paulańska, miałem podobny przypadek z dłużnikiem, ukrył majątek , przepisał na rodzinę wszystko po dacie powstania zadłużenia, sąd uznał, że zrobił to celowo. Sprawa wygrana, kasa odzyskana. Wszystko zależy od prawnika, czy mu się chce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pauliańska

Tak, źle napisałem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wykup sobie jakiś abonament w firmie windykacyjnej. Zazwyczaj sa skuteczne. Tylko trzeba wybrać taką na prawdę dobrą. Ja kiedyś korzystałem z usług firmy Koksztys i byłem bardzo zadowolony. Sama ich pieczątka na piśmie nie raz skutkowała od razu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Mały Kack

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...

do góry