Widok

Poszukiwana opiekunka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,

Poszukuje opiekunki do obecnie 4,5 miesięcznej Zuzi, od czerwca na pełen etap. Praca na osiedlu pogodnym na ujeścisku... Czy możecie mi kogos polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O, ja też polecam nianiatrojmiasto.pl - jakieś 3 miesiące temu skorzystałem z żoną z usług i teraz nasz Młody ma bardzo fajną nianię do której jesteśmy w 100% przekonani. Fajne jest to, że pomimo naszego zdenerwowania (pierwsze dziecko, pierwsza niania...) zostaliśmy potraktowani profesjonalnie i jednocześnie przyjacielsko, więc mogę bez oporu polecić.
Polecam zajrzeć na http://www.nianiatrojmisto.pl :).
polecam siebie :)
Witam, pozwolę sobie przyłączyć się do Twojego wątku Asiu): Bo również od czerwca br. wracam do pracy i będę poszukiwała opiekunki do 11-miesięcznej wtedy córeczki.Praca na osiedlu Miłym (niedaleko Kowale, Zakoniczyn, Łostowice, Chełm, Orunia). Praca 4 dni w tyg. po 9h, jeden dzień w tygodniu 3-5h (ustalane na bieżąco). Czy i dla mnie możecie kogoś polecić?
z góry dziękuję, pozdrawiam
Asiu ja moge ci polecic z czystym sumieniem Pania Agnieszke.Nieraz zajmuje sie moja coreczka :)
Wiecej inframcji na miala :amanuna@wp.pl
witam mam 27 lat jestem opiekunka środowiskową miałam praktyki zawodowe z żłobku nr 8 mam ukończony kurs pierwszej pomocy mam certyfikaty pracowalam jako opiekunka i mam tez doświadczenie ,domowe' mam tez swoje dzieci jeśli jest pani zainteresowana prosze o inf na mail desperados86@o2.pl
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem mama 11 letniej Emilki i 4 -letniego Filipa. Na co dzień zajmuję sie 3 letnia Martusią. Szukam dziecka do opieki ponieważ Filip i Marta ida od września do przedszkola. Mieszkam na ujeścisku na ul. Ostrołęckiej. jesli nie przeszkadza Pani towarzystwo 2 innych dzieci do wrzesnia i chce Pani dowozic do mnie dziecko to mozemy sie spotkac. Co do doświadczenia to mam jej z własnymi dziećmi , opieką nad Martą i kilkoma innymi dziećmi koleżanek którymi zajmuję sie od czasu do czasu na godziny. w razie czego podaje swojego maila paulsiez@wp.pl
do góry