Widok
Poszukiwana sala!
Witam wszystkich gorąco.
Przyznam się, że bardzo zaskoczyła mnie wiadomość iż większość terminów na 2010r. jest już pozajmowana. Z moim Ukochanym szukamy sali weselnej na ok 100 osób (liczba gości może ulec zmianie)
Bardzo proszę podajcie mi wszelkie możliwe namiary na sale weselne, pałącyki, hotele, rezydencje, pensjonaty itp. w których można zorganizować urocze przyjęcie weselne.
Podam swojego emaila także: magda.brzostek@wp.pl
Z góry bardzo dziękuję za wszystkie informacje :)
Pozdrawiam
Madzia
Przyznam się, że bardzo zaskoczyła mnie wiadomość iż większość terminów na 2010r. jest już pozajmowana. Z moim Ukochanym szukamy sali weselnej na ok 100 osób (liczba gości może ulec zmianie)
Bardzo proszę podajcie mi wszelkie możliwe namiary na sale weselne, pałącyki, hotele, rezydencje, pensjonaty itp. w których można zorganizować urocze przyjęcie weselne.
Podam swojego emaila także: magda.brzostek@wp.pl
Z góry bardzo dziękuję za wszystkie informacje :)
Pozdrawiam
Madzia
W Gdyni,czyli na miejscy-hotel Hotton:-)
Kopiuję słowa innej forumowiczki:
" Pensjonat Rewa w Rewie ;) Tam chyba robia tak do 120 osob (albo moze do 100). Cena w zaleznosci od menu (my akurat 135 zl placilismy) bez tortu i alkoholu, ale to nie byla impreza do rana, wiec ciut taniej bylo, za to jedzenia o duzo za duzo. Aha, nie robia tam wesel (znaczy imprez dluzej niz do polnocy) w lipcu i sierpniu"
"Adria sala bardzo duża ładna obstawiam że spokojnie na ponad 140 os cena podstawowego menu na przyszły rok 150 zł/os w przygotowaniu jest też sala mniejsza na max 80 os cena za menu taka sama"
"
Restauracja Eureka przy parku naukowo-technologicznym w Gdyni Redłowo.Wesela do 120 osób.Pan wysłał mi 3 wersje menu na rok 2008/2009 i troszkę się zgarbiłam:-)zakładam,że ceny na 2010 ulegną cenowej zmianie.
-160zl/os +10 zl/os servis cokolwiek to znaczy:-)
-180/os+10 zl/os servis w tym menu są desery-3 ciasta i owoce
-250/os + 10 zl/os servis-4 ciasta i do deserów pan zaliczył deskę serów z pleśnią:-) w tym menu jest też 30 butelek wina czerwonego i 20 białego
Nie wiem,jak dla mnie trochę drogo,a zestaw 1 chyba nie opłaca się brać."
Kopiuję słowa innej forumowiczki:
" Pensjonat Rewa w Rewie ;) Tam chyba robia tak do 120 osob (albo moze do 100). Cena w zaleznosci od menu (my akurat 135 zl placilismy) bez tortu i alkoholu, ale to nie byla impreza do rana, wiec ciut taniej bylo, za to jedzenia o duzo za duzo. Aha, nie robia tam wesel (znaczy imprez dluzej niz do polnocy) w lipcu i sierpniu"
"Adria sala bardzo duża ładna obstawiam że spokojnie na ponad 140 os cena podstawowego menu na przyszły rok 150 zł/os w przygotowaniu jest też sala mniejsza na max 80 os cena za menu taka sama"
"
Restauracja Eureka przy parku naukowo-technologicznym w Gdyni Redłowo.Wesela do 120 osób.Pan wysłał mi 3 wersje menu na rok 2008/2009 i troszkę się zgarbiłam:-)zakładam,że ceny na 2010 ulegną cenowej zmianie.
-160zl/os +10 zl/os servis cokolwiek to znaczy:-)
-180/os+10 zl/os servis w tym menu są desery-3 ciasta i owoce
-250/os + 10 zl/os servis-4 ciasta i do deserów pan zaliczył deskę serów z pleśnią:-) w tym menu jest też 30 butelek wina czerwonego i 20 białego
Nie wiem,jak dla mnie trochę drogo,a zestaw 1 chyba nie opłaca się brać."
Magda witaj !!! Widzę że teraz będziemy razem forumkować :) Mam nadzieję ze uda Ci się szybko znaleźć salę weselną :)
Pozdrawiam Agnieszka M :)
Spróbuj też w sali tam gdzie ja mam, może będzie jeszcze wolne- Restauracja Trzy Korony Gniewino, ja jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej współpracy, a ceny też konkurencyjne w stosunku do Trójmiasta :)
Pozdrawiam Agnieszka M :)
Spróbuj też w sali tam gdzie ja mam, może będzie jeszcze wolne- Restauracja Trzy Korony Gniewino, ja jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej współpracy, a ceny też konkurencyjne w stosunku do Trójmiasta :)
Cześć Aga :)
Poleciłaś mi to forum więc jestem ;)
Strasznie trudno jest dopasować termin kościoła z salą weselną, orkiestrą i fotografem...
No ale nie poddajemy się i ciągle szukamy tej wyjątkowej dla Nas :)
Poleciłaś mi to forum więc jestem ;)
Strasznie trudno jest dopasować termin kościoła z salą weselną, orkiestrą i fotografem...
No ale nie poddajemy się i ciągle szukamy tej wyjątkowej dla Nas :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
No niestety, myśmy salę zaklepywali rok wcześniej, potem szukaliśmy orkiestry, fotografa i kamerzysty :) jakoś udało nam się to zgrać więc i wam na pewno się uda. Może spróbujcie na wrzesień to miesiąc również ładny, a mniej oblegany niż lipiec i sierpień :)
Jeszcze macie sporo czasu więc do roboty :D
Jeszcze macie sporo czasu więc do roboty :D
Monika - dostałam"zwrotkę", że taki login nie istnieje...
T
ylko, ze ja nie rozsyłam listy, bo ostatecznie takiej nei stworzyłam, ale
maile, które dostałam w odpowiedzi od sal weselnych (sama rozesłałam ok
120 maili, odpowiedzi dostałam ok 80-90)
Dlatego pisze o zaspamowaniu - jeśli chcesz, potwierdź, to powysyłam.
Jakby co, napisz do mnie agandrzej@o2.pl
T
ylko, ze ja nie rozsyłam listy, bo ostatecznie takiej nei stworzyłam, ale
maile, które dostałam w odpowiedzi od sal weselnych (sama rozesłałam ok
120 maili, odpowiedzi dostałam ok 80-90)
Dlatego pisze o zaspamowaniu - jeśli chcesz, potwierdź, to powysyłam.
Jakby co, napisz do mnie agandrzej@o2.pl
Ja polecam: Nordowi Mol w Celbowie, mieliśmy tam wesele w tym roku, obsługa, jedzonko, wystrój sali, wszystko na najwyższym poziomie. A ceny nie za wysokie, mieliśmy wybrane menu za 130 zł i jeszcze mnóstwo jedzenia zostało! Maja również piękny ogród, gdzie można sobie porobić zdjęcia :-) Polecam gorąco
Dziękuję za pomocną odpowiedź. Zajrzałam na stronę i przypomnialam sobie, że byłam tam jakiś czas temu z rodziną na obiedzie. Faktycznie miejsce wporządku choć to drewniana chata, a ja wolałabym raczej klasyczną sale weselną :) Ogród śliczny :) i jedzonko pyszne
natura- może i fajna lokalizacja, obsługa itd, ale tam się robi salę do tańca na korytarzu z widokiem na toalety. meg84- radzę dobrą dekorację zrobić. Robiliśmy tam zdjęcia w kwietniu tego roku i stąd moje uwagi. Wesele się udało, nie mam zastrzeżeń do niczego, tylko to mniejsce do tańczenia. Duużo dekoracji żeby to jakoś ubarwić.
Masz racje sala jest do udekorowania. Juz mam zamowiona dekoratorke, która dekorowała ta salę w czerwcu tego roku na wesle mojej koleżanki i naprawde pięknie to wykonała. Naprawde kwestia pomysłu. Z malo atrakcyjnejj sali zrobiła hotelową i naprawdę przepiekną salę. Polecam link do Pani Beaty z Redy: http://www.malarstwo.britain.com.pl/Dekoracje-sal-weselnych.php
Dziękuję Wszystkim za pomoc :) Wasze sugestie naprawdę Nam pomogły
Ostatnio dostałam od swojego Ukochanego takiego smsa "Kochanie wybacz, że to wszystko zalatwiamy tak chaotycznie ale przecież robię to pierwszy raz" :) urocze... :*
Co do sali po obejrzeniu, wypisaniu wszystkich za i przeciw oraz po skonsultowaniu z Naszymi Rodzicami zdecydowaliśmy się na Orchideę :)
Ostatnio dostałam od swojego Ukochanego takiego smsa "Kochanie wybacz, że to wszystko zalatwiamy tak chaotycznie ale przecież robię to pierwszy raz" :) urocze... :*
Co do sali po obejrzeniu, wypisaniu wszystkich za i przeciw oraz po skonsultowaniu z Naszymi Rodzicami zdecydowaliśmy się na Orchideę :)