Widok

Poszukiwania pracy.

zapraszam do rejestracji na http://bezrobotnetrojmiasto.pl/

nie wiem jak Wy ale ja od czerwca szukam pracy i jestem zalamana... no i sie okazauje takich osob jest duuuzo wiecej...

jesli juz mialam jakas rozmowe to jak powiedzialam ze mam dziecko to juz nikt sie po tym nie odezwal :/

dziewczyny moze jak slyszycie gdzies o jakis wolnych miejscach pracy mozecie cos polecic??

jesli o mnie chodzi to szukam w Gdyni...

a i prosba do pracujacych mam ktore znalazly prace majac dziecko o jakies wskazowki itp...
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja od czerwca szukalam intensywanie i na wszystkich rozmowach po tym jka powiedzialam ze mam dziecko ostro ten temat maglowali :)) a jednak heh znalezli sie odwazni :P

lepsza to dla mnie tak bardziej zwiazana z moim zawodem i oczywiscie na caly etat :P
no tak;)
image
risika, to ze znalazlas w koncu prace napawa optymizmem :)

i mysle sobie ze jak bedziesz juz na nastepnych rozmowach kwalifikacyjncyh (oby o ta lepsza prace :) to juz mam inne pole startowe - nei na zasadzie z niczego tylko chce tej pracy bo chce zmienic dotychczasowa a nie bo jej potrzebuje

i jeszcze raz tak od siebie dodam (mozecie mnie zjesc :) potencjalny pracodawca zgodnie z polskim prawem nie ma prawa pytac o dzieci i plany ciazowe
zreszta, o wiele innych reczy tez nie ma prawa pytac a pyta
image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
witam wszystkich ja mam pracę i atmosfera jest wykańczająca pracuję w tym sklepie juz 2 lata ogólnie doswiadczenie zawodowe to 10 lat mam dwoje dzieci syn 10 lat a córcia 5 od kiedy pamietam to zawsze pracowałam ,,,
Ale wracajac do mojej pracy ludzie którzy mnie znaja już dużo lat ,powiedzieli kobieto jak ty sie zmieniłaś ,,kiedyś uśmiechnięta mozna było z e mna pogadac a teraz jestem tak znerwicowana przez ta prace ,,,szkoda słów ,,,,jestem na skraju wytrzymałości psychicznej ,,jest ciezko teraz o prace przez ten kryzys ,,,ale ja juz nie daje rady,,,,czy warto takie katusze przechodzic ,,chciałabym znowu się usmiechac i być szczęśliwą Mamą ,,pozdrawiam
Polecam K2 Dystrybucje za wyjątkowe podejście do klienta i jakości obsługi. Praca tutaj jest prawdziwą przyjemnością, pełną wyzwań, które sprawiają, że każdy dzień jest inny