Widok

Poszukiwania pracy.

zapraszam do rejestracji na http://bezrobotnetrojmiasto.pl/

nie wiem jak Wy ale ja od czerwca szukam pracy i jestem zalamana... no i sie okazauje takich osob jest duuuzo wiecej...

jesli juz mialam jakas rozmowe to jak powiedzialam ze mam dziecko to juz nikt sie po tym nie odezwal :/

dziewczyny moze jak slyszycie gdzies o jakis wolnych miejscach pracy mozecie cos polecic??

jesli o mnie chodzi to szukam w Gdyni...

a i prosba do pracujacych mam ktore znalazly prace majac dziecko o jakies wskazowki itp...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
yyyy
jesli zadaja pytania na tematy na ktore nie wolno
typu religia, orientacja seksualna, ilosc dzieci, bycie w ciazy lub jej planowanie
nawet jesli każa podpisac ze nie ma sie dzieci is ei w ciaze nei zajdzie

to mozna smialo klamac

to takie pismo albo taka wypowiedz nie jezt zgodna z prawem
gdyz sama w sobie lamie prawo

jesli rozumiecie moje zawile sposoby wyjasnienia co mam na mysli ;)

jak bede szukac pracy to sie nie przyznam do dziecka
straszne i okrutne ale prawdziwe
Ja szukalam 1,5 mc, ale wysylalam tylko na interesujace mnie ogloszenia, a nie gdzie popadnie. Tez mnie ostro maglowali w kwestii opieki nad dzieckiem, ale zapewnialam, ze mam duzo osob do pomocy i jakos udalo sie znalezc prace w dogodnych godzinach 7.30 do 15.30. Nikt u mnie nie siedzi po godzinach, takze super. Prace znalazlam na pracuj.pl.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
witam ja tez szukam pracy co prawda mam prace ale atmosfera bardzo kiepska tez mam dziecko i na rozmowach kwalifikacyjnych o tym nie mowię bo: nie powinno to interesowac pracodawcy a po drugie: od razu jestes skreslona
Risika z tego co wiem to nikt nie ma prawa cię pytać czy masz dziecko, czy planujesz mieć dziecko itd. Mówisz wtedy że nie odpowiadasz na pytania nie dotyczące twoich zawodowych kwalifikacji.