Widok
Poszukiwany ginekolog od niepłodności
Witam!
Poszukuję dobrego specjalisty od niepłodności, dobrze byłoby aby był na NFZ, ew prywatnie. Do tej pory natrafiałam na dr, którzy alb o sie nie znają (po okazaniu wyników badań) albo kierowali na następne, kosztowne badania....
Prosze o pomoc
A dr moze być z Gdańska, Gdyni lub Sopotu
Poszukuję dobrego specjalisty od niepłodności, dobrze byłoby aby był na NFZ, ew prywatnie. Do tej pory natrafiałam na dr, którzy alb o sie nie znają (po okazaniu wyników badań) albo kierowali na następne, kosztowne badania....
Prosze o pomoc
A dr moze być z Gdańska, Gdyni lub Sopotu
Nie wiem czy diagnozowanie i leczenie w gabinecie dr Piątkowskiego jest droższe czy tańsze od znanych klinik Trójmiasta, ale to z czym się spotkałam, to nie schematyczne postępowanie ukierunkowane na bezzwłoczne na namówienie na in vitro, najchętniej z programu rządowego. Na początku usłyszałam, że to się może tak skończyć, ale na szczęście udało się znaleźć i wyleczyć problem. Tanio nie jest,fakt, ale dr Piątkowski poświęca dużo czasu rozwiązaniu problemu pary. Nie ma rejestrowania 3 par w ciągu 20 minut. Zależy czego oczekują partnerzy. Kliniki leczenia niepłodności też mają swoje pozytywy. Trzeba wybrać.