Widok

Poszukuję firmy, która zamontuje drzwi wewnętrzne

Szukam firmy- fachowej i sprawdzonej, która zamontuje drzwi wewnętrzne - 5 szt.
Drzwi jeszcze nie kupiłem. Zastanawiam się czy nie kupić drzwi razem z montażem ( mniejszy VAT).
Proszę doradźcie mi co mam zrobić. Może macie sprawdzoną firmę?
Pozdr.
KB
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaklad stolarski ,wykonuje drzwi wewnetrzene razem z montazem. http://www.meblodar.com Pozdrawiam.
WITAM
Mogę polecić dwóch panów którzy mają firmę zajmującą się montażem drzwi. montowali u mnie drzwi miesiąc temu i jestem zadowolona. Prace wykonali w ustalonym terminie i za wcześniej ustaloną cenę.
tel. do właściciela 500 77 66 90

Polecam
witam
nie dawno wstawiala mi drzwi wew firma goldline jestem zadowolona
robia to rowniez za przystepna cene.
kontakt 667453741
gold-line@wp.pl
Do KB...dlaczego Ty jeszcze się zastanawiasz!!!Nikt Ci lepiej nie zrobi i będzie ponosił odpowiedzialność jak firma od której kupujesz drzwi! A potem będziesz marudzić i lamentować,że coś nie tak 'poszło'...a jedni na drugich będzie przerzucać odpowiedzialność.
Dobra rada...szukaj takich co zaczynaja i kończą jedna sprawę!
Zgadzam się w 100% z przedmówcą.
Pozdr
satama sagt:Ein sehr gutes und sehr fndcreliuhes Forum. Gute Beratung und sehr geduldig bei Anfängerfragen.Sehr Empfehlenswert. Gruss, satamaGD Star Ratingloading...
ST5a2o coxwrvxwxfiz
8rwQpQ , zjmzzifvmqri, dkadstuxlpks, http://ahpqfokrokvx.com/
Dzięki za rady.
Nie wiem czy wiecie, ale żadna z firm, które sprzedają drzwi nie zajmują się montażem. Wszyscy mają tzw "zaprzyjaźnione firmy", które świadczą usługę montażu.
Drzwi mogę kupić wszędzie. Zależy mi na tym, aby były one dobrze zamontowane.
Wszyscy sprzedawcy kasują za drzwi przed montażem.
Za montaż płaci się już po nim.
Jeśli będą źle zamontowane sprzedawcy drzwi to nie interesuje. Mogę to reklamować u montażysty.
Tak to wygląda.
KB powiem Ci tak: nie ma spraw,które nie można załatwić.Gdy będę w Trójmiescie to sprawdzę i podam Ci, gdzie można tego dokonać)))
Zajmujemy się profesjonalnym montażem drzwi (zewnętrzne, wewnętrzne) i okien. Umowa=gwarancja na montaż.
Łukasz tel. 509-896-171
jaka jest cena wstawienia drzwi do pokoju czy łazienki?
http://www.meblodar.com po zamowieniu drzwi i wplacie zaliczki rezte płaci Pan po zamontowaniu drzwi. Jestem proucentem meblowym i sami po zrobieniu mebli lub drzwi je montujemy. Nie zlecam firmie montazowej. Pozdrawiam
jakie ceny drzwi?
Trzy miesiące temu robiłem remont w mieszkaniu....sam wstawiałem drzwi z futrynami...a robiłem to po raz pierwszy i na dodatek nie jestem fachowcem od remontów...drzwi Porta ościeżnice regulowane...wstawianie to czysta przyjemność i satysfakcja...wystarczy tylko dobra poziomica po 2 listewki rozporowe i pianka montażowa o zmniejszonej rozszerzalności....Trochę odwagi kochani...a jak coś nie wyjdzie to nie ma problemów z demontażem...Powodzenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla osób szukających podobnej pomocy: Może warto zamieścić zlecenie na wykonanie konkretnej usługi? Wtedy fachowcy wiedząc o zapotrzebowaniu, sami się zgłoszą.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

do góry