Widok
Als, dla mnie to ty możesz sobie nawet wybudować domek na drzewie. Skoro nikt nie ma nic do napisania w temacie, to proszę nie zaśmiecać wątku. Rozumiem,że anonimowe forum jest dobrym miejscem, żeby się wyżalić, ale jak już czujecie potrzebę wyrzucenia z siebie, co Wam leży na wątrobie, to idźcie do psychologa.Pewnie niektórzy z tych "ekologicznych" mają dziurawe szamba i jeżdżą że śmieciami do lasu, ale na forum błyszczą...
Nikt nikogo nie krytykuje za wycinanie samosiejek, ale ogólny pęd, żeby wycinać co się da, bo jest okazja, nawet jak nie trzeba i fundować sobie gołe pole, jest ... Co do reszty muszę Cię rozczarować : dziś śmieci do lasu raczej nie opłaca się wywozić, bo umowę na ich odbiór musisz mieć podpisaną, więc chyba szkoda fatygi (skoro nie trafia do Ciebie argument troski o wspólne dobro jakim jest przyroda to może przekona Cie kwestia finansowa). Palić nimi też nie mogę, bo mam ogrzewanie gazowe.... Z szambem podobnie.... mam kanalizację (w przeciwieństwie do wielu mieszkańców Bojana, którzy woleli zostać z szambem, bo jak twierdzisz (mam nadzieję, że nie czerpiesz wiedzy z własnego doświadczenia) można na tym przyoszczędzić.
A ja mam pompę ciepła, oczyszczalnie ścieków i faktury za jej regularne opróżnianie. Umowę na wywóz śmieci też mam. Wyciągiem na swojej działce kilka dzikich choinek i nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć. W swoim czasie obsadzę ją inna roślinnością.teraz szukam firmy,która mi to wywiezie. Jeśli nie jesteś zainteresowany, to podaj się proszę od komentarzy. Pozdrawiam