Widok

Poszukuję kafelkarza

Czy ktoś może podzielić się świeżymi opiniami na temat kafelkarzy, którzy wykonywali niedawno remont, poszukuję solidnego, za przystępną cenę. Rejon Gdynia-Karwiny. mail : syrenka83@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Męża ;)
image image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój partner zajmuje się kafelkowaniem od ponad 20 lat. Mieszkamy na Karwinach. Tel.511648731 Janusz
Dziękuję gdynianko za namiary na partnera, dzwoniłam, ale cena jaką Pan sobie zażyczył zdecydowanie za wysoka w porównaniu do innych. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Już nieraz pisałam, że za dobrą pracę trzeba odpowiednio zapłacić. Poprawki kosztują dużo więcej. Dodatkowo w naszych polskich warunkach remont łazienki robimy raz na 15 - 20 lat.
Dobrych butów czy ciucha tanio nie kupisz.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A średnie ceny w naszym województwie możesz sprawdzić tutaj
http://atlasfachowca.pl/cennik
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Dziękuję Edyto, zadzwonię, natomiast nie zgadzam się z opinią gdynianki, nawet dobry ciuch można dostać w przystępnej cenie i korzystać z niego długo:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynianko zgadzam się z tobą. To co tu wyprawia syrenka jest śmieszne. Kasting na kilka m2 .........
Poprzewracało się w głowach Pani Inwestor...

Ma Pani pojęcie co to szacunek? Wątpie

PS. Nie jestem kafelkarzem, nie dbam w tej chwili o swoje interesy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Dziękuję gdynianko za namiary na partnera, dzwoniłam, ale cena jaką Pan sobie zażyczył zdecydowanie za wysoka w porównaniu do innych. Pozdrawiam"
To bierz sobie innych. Na co czekasz???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję wszystkim za posty, także Panu hydraulikowi, który jak rozumiem wystawia uczciwie każdemu rachunek i odpowiednio rozlicza się z US, znalazłam kafelkarza za 3,5tys.zł, który również szanuje swoją pracę. Wszystkiego dobrego dla forumowiczów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
poproszę o namiar na tego kafelkarza
Opinia została zablokowana przez moderatora
zadzwoniłam do Pana Marka, przed chwilą przyjechał, zobaczył, wycenił. w poniedziałek rano wchodzi remontować.
Dobra cena i szybki czas realizacji.
Polecam P. Mariusza, solidnie i dokladnie wykafelkowal mi lazienke tel. 665 955 550.
Polecam Pana Janka Talarek - świetny fachowiec, ale akurat zgubiłem do niego nr telefonu. Gdybyście jedna trafili na niego, to go polecam....
Lecz jak ktos by chcial kupic buty za 50 a za 300 to w jakich pochodzi na gwarancji i wykonaniu dluzej? Dlatego opinia i po 2/3 dniach trzeba ocenic samodzielnie wykobawce . Dlatego mnie bola ceny POPELINIAZY PSELDO FACOWCOW ( ZLODZIEJI) ceny zanizone i ty jako polak zaznacze " POLAK" chcesz prawie za darmo ale jak szukasz pracy to chcesz jak najwiecej zarobic to wiec kurka do kija o ci chodzi z tymi rąbanymi cebami ze jakis gosciu jest za drogi to co ty chcesz za 1 zl. Od metra sama se poloz te kafle i se zeszczaj na nie ....... Dziekuje i pozdrawiam . Piotr wykonawca . I dla takich ludzi nie robie jak widac frajestrwo i pazerstwo ale chce jak najlepiej bo za darmo .....

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (82 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

do góry