Widok

Poszukuję kafelkarza

Czy ktoś może podzielić się świeżymi opiniami na temat kafelkarzy, którzy wykonywali niedawno remont, poszukuję solidnego, za przystępną cenę. Rejon Gdynia-Karwiny. mail : syrenka83@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Męża ;)
image image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój partner zajmuje się kafelkowaniem od ponad 20 lat. Mieszkamy na Karwinach. Tel.511648731 Janusz
Dziękuję gdynianko za namiary na partnera, dzwoniłam, ale cena jaką Pan sobie zażyczył zdecydowanie za wysoka w porównaniu do innych. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Już nieraz pisałam, że za dobrą pracę trzeba odpowiednio zapłacić. Poprawki kosztują dużo więcej. Dodatkowo w naszych polskich warunkach remont łazienki robimy raz na 15 - 20 lat.
Dobrych butów czy ciucha tanio nie kupisz.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A średnie ceny w naszym województwie możesz sprawdzić tutaj
http://atlasfachowca.pl/cennik
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
Dziękuję Edyto, zadzwonię, natomiast nie zgadzam się z opinią gdynianki, nawet dobry ciuch można dostać w przystępnej cenie i korzystać z niego długo:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdynianko zgadzam się z tobą. To co tu wyprawia syrenka jest śmieszne. Kasting na kilka m2 .........
Poprzewracało się w głowach Pani Inwestor...

Ma Pani pojęcie co to szacunek? Wątpie

PS. Nie jestem kafelkarzem, nie dbam w tej chwili o swoje interesy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Dziękuję gdynianko za namiary na partnera, dzwoniłam, ale cena jaką Pan sobie zażyczył zdecydowanie za wysoka w porównaniu do innych. Pozdrawiam"
To bierz sobie innych. Na co czekasz???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję wszystkim za posty, także Panu hydraulikowi, który jak rozumiem wystawia uczciwie każdemu rachunek i odpowiednio rozlicza się z US, znalazłam kafelkarza za 3,5tys.zł, który również szanuje swoją pracę. Wszystkiego dobrego dla forumowiczów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
poproszę o namiar na tego kafelkarza
Opinia została zablokowana przez moderatora
zadzwoniłam do Pana Marka, przed chwilą przyjechał, zobaczył, wycenił. w poniedziałek rano wchodzi remontować.
Dobra cena i szybki czas realizacji.
Polecam P. Mariusza, solidnie i dokladnie wykafelkowal mi lazienke tel. 665 955 550.
Polecam Pana Janka Talarek - świetny fachowiec, ale akurat zgubiłem do niego nr telefonu. Gdybyście jedna trafili na niego, to go polecam....
Lecz jak ktos by chcial kupic buty za 50 a za 300 to w jakich pochodzi na gwarancji i wykonaniu dluzej? Dlatego opinia i po 2/3 dniach trzeba ocenic samodzielnie wykobawce . Dlatego mnie bola ceny POPELINIAZY PSELDO FACOWCOW ( ZLODZIEJI) ceny zanizone i ty jako polak zaznacze " POLAK" chcesz prawie za darmo ale jak szukasz pracy to chcesz jak najwiecej zarobic to wiec kurka do kija o ci chodzi z tymi rąbanymi cebami ze jakis gosciu jest za drogi to co ty chcesz za 1 zl. Od metra sama se poloz te kafle i se zeszczaj na nie ....... Dziekuje i pozdrawiam . Piotr wykonawca . I dla takich ludzi nie robie jak widac frajestrwo i pazerstwo ale chce jak najlepiej bo za darmo .....

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Domy drewniane Fides (4 odpowiedzi)

Czy znajdzie się tu osoba, dla której firma Fides Domy z Gdańska realizowała budowę domku z ich...

tani notariusz (42 odpowiedzi)

Wkrótce będę załatwiać notariusza i związane z tym formalności przy zakupie domu. Może mi ktoś...

do góry