Widok
Witam mam pytanie czy ktoś ma książki w pdf tytuły taki jak:
Każde dziecko może nauczyć się spać
Zaśnij wreszcie
rodzeństwo bez rywalizacji
jak mówić żeby dzieci się uczyły
język dwulatka.
Jeśli ktoś ma takie książki na pdf to proszę o przesłanie na meila
200mili@interia.pl z dopiskiem jaka ksiazka. Będę bardzo wdzięczą.
Zaśnij wreszcie
rodzeństwo bez rywalizacji
jak mówić żeby dzieci się uczyły
język dwulatka.
Jeśli ktoś ma takie książki na pdf to proszę o przesłanie na meila
200mili@interia.pl z dopiskiem jaka ksiazka. Będę bardzo wdzięczą.
Witam Patysiaczku:)
Czy możesz mi przesłać link na tę świetną książkę " każde dziecko może nauczyć się spać" w pdf ? W żadnej ani stacjonarnej ani internetowej księgarni nie można jej dostać od dłuższego czasu a jest mi bardzo potrzebna - jak to mamie dwulatka :)
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Justyna
Czy możesz mi przesłać link na tę świetną książkę " każde dziecko może nauczyć się spać" w pdf ? W żadnej ani stacjonarnej ani internetowej księgarni nie można jej dostać od dłuższego czasu a jest mi bardzo potrzebna - jak to mamie dwulatka :)
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Justyna
ostatni tytul w posiadaniu wiec jesli chcesz zapraszam na priv.Co do innych propozycji to ja od roku wykorzystuje metody z akademii Avida , zerknij http://avida.pl/avida/produkty/muzyka-relaksacyjna
pozdrawiam
pozdrawiam
Te i inne poradniki do pobrania z http://chomikuj.pl/spam51 dział "o dziecku"

Na portalu chomikuj .pl można sciągnąc tą ksiązke za 2 zł + VAT.
http://chomikuj.pl/honorata1234/zachomikowane/poradniki/Ka*c5*bcde+dziecko+mo*c5*bce+nauczy*c4*87+si*c4*99+spa*c4*87,259558809.pdf
Ja wlasnie to zrobiłam;)
podaję kod do pobierania pliku: ZXBRJGGC
Jesli komus nie wchodzi , moge wyslac na meila...;)
Jestem ciekawa czy to działa. Powodzenia!
http://chomikuj.pl/honorata1234/zachomikowane/poradniki/Ka*c5*bcde+dziecko+mo*c5*bce+nauczy*c4*87+si*c4*99+spa*c4*87,259558809.pdf
Ja wlasnie to zrobiłam;)
podaję kod do pobierania pliku: ZXBRJGGC
Jesli komus nie wchodzi , moge wyslac na meila...;)
Jestem ciekawa czy to działa. Powodzenia!
Ja również bym prosiła PDF,
"Kazde dziecko moze nauczyc sie spać" córka ma ponad dwa latka a noce które przespalam mogłabym policzyć na palcach jednej ręki a ostatnio to już kompletna tragedia ze snem jestem padnieta :/
e-mail nataliaga@o2.pl
Tak w ogóle to Przyjmę każdy możliwy PDF w którym są informacje na temat wychowywania dzieci .Wiedzy na temat dzieci nigdy za wiele:)
"Kazde dziecko moze nauczyc sie spać" córka ma ponad dwa latka a noce które przespalam mogłabym policzyć na palcach jednej ręki a ostatnio to już kompletna tragedia ze snem jestem padnieta :/
e-mail nataliaga@o2.pl
Tak w ogóle to Przyjmę każdy możliwy PDF w którym są informacje na temat wychowywania dzieci .Wiedzy na temat dzieci nigdy za wiele:)
gdyby ktoś chciał wersję papierową ;) to akurat przeglądając ogłoszenia trafiłam na http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/poradnik-kazde-dziecko-moze-nauczyc-sie-spac-ogl7183782.html
cos wiecej o tym PARYZU :)
ksiazka jest o tym jak amerykanska mama po przeprowadzce do paryza obserwuje francuskie mamy i zastanawia sie jak to jest ze ich dzieci siedza w restauracji-grzecznie i jedza brukselke czy brokuly,spia cala noc(nie wazne czy karmione mm czy piersia)a same mamy sa zadbrane i usmiechniete,podczas gdy autorka biega jak szalona z lyzka zupy za rozbrykana corka,nie wysypia sie i cieszy sie gdy zdązy rano umyc zęby :)
czytalam tez jezyk niemowlat i inne takie ale ta ksiazka naprwde do mnie przemawia
ksiazka jest o tym jak amerykanska mama po przeprowadzce do paryza obserwuje francuskie mamy i zastanawia sie jak to jest ze ich dzieci siedza w restauracji-grzecznie i jedza brukselke czy brokuly,spia cala noc(nie wazne czy karmione mm czy piersia)a same mamy sa zadbrane i usmiechniete,podczas gdy autorka biega jak szalona z lyzka zupy za rozbrykana corka,nie wysypia sie i cieszy sie gdy zdązy rano umyc zęby :)
czytalam tez jezyk niemowlat i inne takie ale ta ksiazka naprwde do mnie przemawia
Witam,
Jesli znalazlaby sie jakas dobra osobka to prosze przeslac mi ksiazki:
I Ty mozesz mieć super dziecko
Slyczalam ze bardzo moga pomoc, a moj dzidzius bardzo malo spi.
Bardzo prosze Was o pomoc.
moj adres email karolina.pietrzykowska@interia.pl
Z gory dziekuje
Jesli znalazlaby sie jakas dobra osobka to prosze przeslac mi ksiazki:
I Ty mozesz mieć super dziecko
Slyczalam ze bardzo moga pomoc, a moj dzidzius bardzo malo spi.
Bardzo prosze Was o pomoc.
moj adres email karolina.pietrzykowska@interia.pl
Z gory dziekuje
Ja bym poprosiła o książkę
Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły.kjopa@poczta.fm
Może ktoś by miał jeszcze
Jak wychowywać uparte dziecko.
Jak nie dostałyście książki
Jak nauczyć dziecko spania to mogę wam przesłać tylko dajcie znać.
Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały. Jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły.kjopa@poczta.fm
Może ktoś by miał jeszcze
Jak wychowywać uparte dziecko.
Jak nie dostałyście książki
Jak nauczyć dziecko spania to mogę wam przesłać tylko dajcie znać.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu