Widok

Poszukuję ladnej kolezanki

Poznajmy się Rumia Temat dostępny też na forum:
Witam :)

Szukam koleżanki / przyjaciółki, z którą mogłabym wyskoczyć do lumpexu ;> , wypić kawkę, piwko...
Pogadać, pośmiać się , mile spędzić czas u mnie w domu z mężem, romantycznie spędzić wieczór , poszaleć w nocy ;).

Szukam fajnej dziewczyny w wieku od 24 do 30 lat, zadbanej, dyskretnej, inteligentnej... Nie wymagam chyba za wiele??

Jesli jestes zainteresowana - odpisz.
Zapraszam do kontaktu TYLKO Panie :)
Panowie - darujcie sobie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wymagasz, wynajmijcie sobie prostytutkę jak szukacie "zabawki" od łóżka.
Ta zasłona dymna, że to ma być koleżanka jest mało wiarygodna.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Jeśli koleżanki do jestem zainteresowana:) -okolice Pucka-jesli coś łóżkowego to podziękuję... mam faceta , który się zna na rzeczy.
~ona30, to coś łóżkowego, jak wynika z tego i innych postów tej samej osoby.

Jurek, a widzisz, więc jednak nie każdy potrafi odgadnąć kontekst i znaczenie tych słów:P (odnoszę się do tamtego tematu)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
tajemnica poliszynela jest, ze kilkadziesiat procent ludzi nie rozumie tekstu pisanego
co ja moge ? :)
Jeśli to jest kilkadziesiąt to może być nawet większość.
Dlatego ja staram się pisać możliwie jasno - co niestety przekłada się na zwiększoną ilość tekstu:/
zwiekszona ilosc z kolei na zwiekszone poklady niezrozumienia :)
do góry