Widok
Poszukuje sprawdzonego instalatora piecow WOLF (inne tez moga byc...)
Jeszcze nie zdecydowalem jaki piec do domu (na pewno gazowy kondensacyjny - ale nie mam wybranego typu).
WOlf podobaja mi sie. Niestety nie moge znalezx rzetelnego instalatora.
CHcialbym aby zaproponowal rozw3iazanie i wycenil.
Inne dobre piece tez wchodza w gre.
WOlf podobaja mi sie. Niestety nie moge znalezx rzetelnego instalatora.
CHcialbym aby zaproponowal rozw3iazanie i wycenil.
Inne dobre piece tez wchodza w gre.
Kontaktowalem sie z tym Panem.
Niestety nie polecam - zwodzil mnie przez 3 tygodnie ze przyjedzie.
W skrocie przygoda z tym Panem wygladala tak:
Po trzech tygodniach zwodzenia nagle dzwoni i mowi:
- bede za 15min - czy Pan jest na budowie,
- nie, nie ma mnie - ale moge byc za 30min do godziny max (w zaleznosci od korkow),
- To nie - musialbym czekac,
- Ale przeciez tylko chwile, nie uprzedzil mnie Pan. Jesli Pan mysli ze moze jutro przypadkiem tam bede jak Pan zadzwoni to nie liczylbym na to.
- jutro to nie, ale moze przyszly tyudzien, nie wiem jeszcze,
- Rozumiem ze ma Pan duzo roboty i nie jest Pan zainteresowany jesli tak Pan podchodzi do sprawy ze nie mozna sie z Panem konkretnie umowic przez 4 tygodnie. Szkoda tylko ze zwodzi Pan mnie ze przyjedzie, omowi i wyceni - dziekuje ale poszukam kogos bardzoej rzetelnego.
Dla mnie jak ktos juz tak sciemnia od poczatku to nie wrozy to nic dobrego ani po jakosci ani terminowosci.
Niestety nie polecam - zwodzil mnie przez 3 tygodnie ze przyjedzie.
W skrocie przygoda z tym Panem wygladala tak:
Po trzech tygodniach zwodzenia nagle dzwoni i mowi:
- bede za 15min - czy Pan jest na budowie,
- nie, nie ma mnie - ale moge byc za 30min do godziny max (w zaleznosci od korkow),
- To nie - musialbym czekac,
- Ale przeciez tylko chwile, nie uprzedzil mnie Pan. Jesli Pan mysli ze moze jutro przypadkiem tam bede jak Pan zadzwoni to nie liczylbym na to.
- jutro to nie, ale moze przyszly tyudzien, nie wiem jeszcze,
- Rozumiem ze ma Pan duzo roboty i nie jest Pan zainteresowany jesli tak Pan podchodzi do sprawy ze nie mozna sie z Panem konkretnie umowic przez 4 tygodnie. Szkoda tylko ze zwodzi Pan mnie ze przyjedzie, omowi i wyceni - dziekuje ale poszukam kogos bardzoej rzetelnego.
Dla mnie jak ktos juz tak sciemnia od poczatku to nie wrozy to nic dobrego ani po jakosci ani terminowosci.
Witam,
HTM, Jesteśmy firmą instalacyjną. Posiadamy wszystkie uprawnienia min. gazowe, ceipłownicze, elektryczne. Jesteśmy autoryzowanym instalatorem min: Wolf, Viessmann, Brotje, Vaillant, Junkers De Dietrich. Polecam zapoznanie się z oferta na stronie http://www.htm-instalacje.pl
tel. 511 507 488.
Pozdrawiam
HTM, Jesteśmy firmą instalacyjną. Posiadamy wszystkie uprawnienia min. gazowe, ceipłownicze, elektryczne. Jesteśmy autoryzowanym instalatorem min: Wolf, Viessmann, Brotje, Vaillant, Junkers De Dietrich. Polecam zapoznanie się z oferta na stronie http://www.htm-instalacje.pl
tel. 511 507 488.
Pozdrawiam